Region

Svet

Vlada Vuksanović čeka prvo dete sa lepom Latinoamerikankom!

Srpski maneken i zavodnik, Vlada Vuksanović čeka prvo dete sa lepom Latinoamerikankom! Zgodni maneken ime svoje lepše polovine za sada uspešno krije od javnosti.

Vlada Vuksanović čeka prvo dete sa lepom Latinoamerikankom! Screenshoot/InstagramVlada Vuksanović sredinom prošle godine uplovio je u vezu sa zgodnom Latinoamerikankom, koja će mu uskoro podariti prvo dete, piše "Story".

Vest o trudnoći njegove izabranice Vladu je dočekala nespremnog ali on jedva čeka da postane otac. Par se trenutno nalazi na odmoru na Rodosu, a po povratku u Beograd preurediće stan kako bi se pripremili za dolazak bebe.

Zgodni maneken ime svoje lepše polovine uspešno krije od javnosti, a na društvenim mrežama postoji svega nekoliko njihovih zajedničkih fotografija, te se stiče utisak da želi da vezu sačuva od očiju javnosti.

Vlada je godinama važio za velikog zavodnika na domaćoj javnoj sceni, a veza koja je privukla najviše pažnje je ona sa pevačicom Natašom Bekvalac, sa kojom je bio u ljubavi 2012. godine. Vuksanović se poslednjih godina retko pojavljuje u javnosti.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>