Zadruga

Parovi

Prestala je da peva, prošla kroz pakleni razvod, a sada ulazi u rijaliti Zadruga!

Jelena je viđena kako ulazi u zgradu televizije Pink! Ćerka našeg pokojnog pevača Mikija Jevremovića, prestala je da peva, prošla kroz pakleni razvod, a sada ulazi u rijaliti "Zadruga 3". 

Prestala je da peva, prošla kroz pakleni razvod, a sada ulazi u rijaliti Zadruga! Screenshoot/Instagram



Ćerka pokojnog pevača Mikija Jevremovića, Jelena Jevremović, sudski se razvela od supruga Predraga Nedeljkovića. Ona je pre nekoliko dana viđena u zgradi televizije "Pink" na Dedinju, gde je bila na razgovoru za učešće u "Zadruzi 3", piše "Kurir". Čak je i na Instagram okačila fotografiju i čekirala mesto gde se nalazi.

Izvor blizak Jeleni otkriva da je ona rešila da se posveti svojoj karijeri:

"Otkako je prestala da se bavi pevanjem, Jelena se povukla iz javnosti. Godinama je sa bivšim suprugom i dva sina živela u inostranstvu. Radila je neke druge poslove. Međutim, kada su se vratili u Srbiju nastali su problemi sa suprugom. Pošto ona pršti od pozitivne energije, njeni prijatelji su joj savetovali da uđe u rijaliti. Mogla bi da zaradi dobar honorar i napravi odličan marketing za predstojeće poslove. Jelenu je to zaintrigiralo, a njena reakcija došla je do organizatora "Zadruge", koji su je pozvali na razgovor. Jevremovićeva inače nije mnogo pratila rijalitije, ali vuče je da se okuša u tome. Međutim, prepreka su joj sinovi, jer starijem Lazaru u septembru kreće školska godina, a mlađi Tadija polazi u predškolsko. Bez obzira na to što Jelena ima punu pažnju i pomoć od svoje majke, ona ne želi da joj natovari obaveze na vrat. Ali možda neće odoleti izazovu."
 

Sanja Stanković našla svoju dvojnicu! Crnac je pipka po telu! (VIDEO)



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>