Svet

Region

Srce mi lupa već danima! Kijanu Rivs još jednom oduzima dah!

Vozio se na snimanje, a onda ugledao natpis na jednom travnjaku ispred kuće. Kijanu Rivs još jednom oduzima dah! Vlasnica kuće Stejsi je oduševljena njegovim gestom. Srce mi lupa već danima, kaže ona!

Srce mi lupa već danima! Kijanu Rivs još jednom oduzima dah! Screenshoot/InstagramVozeći se na snimanje filma "Bill & Ted face the music" sa scenaristom Edom Solomonom, 54-godišnji Kijanu Rivs ugledao je znak na travnjaku jedne porodične kuće. Odmah je shvatio da je namenjen upravo njemu, a njegov gest ostavio je bez teksta i ljude u autu ali i vlasnicu natpisa.

Na znaku postavljenom na travnjak porodične kuće u Luizijani je pisalo:

"Oduzimaš mi dah"

Ovde je reč o jednoj situaciji iz juna meseca kad je glumcu istu rečenicu neko dobacio iz publike, a on je odgovorio:

 "Svi vi oduzimate dah"

Kijanu Rivs se zaustavio i upoznao vlasnicu natpisa, kao i njenu čitavu porodicu, preneo je Index. Na poruku koja ga je zatekla dodao je svoj autogram i poruku: 

"Stejsi, ti oduzimaš dah." 

Njegov saputnik Ed Solomon sve je snimio i objavio na Tviteru.Stejsi je medijima rekla da je natpis odlučila da stavi kad je doznala da Kijanu snima film u njenom komšiluku. O neočekivanom susretu pohvalila se i na Tviteru.

"Juče mi se ostvario san! Znali smo da Kijanu Rivs snima u našoj ulici, moj sin je predložio da postavimo natpis i to smo i učinili. Nekoliko se automobila zaustavilo, ali onda se zaustavio on. Stvarno se zaustavio. O, moj Bože!"

Ni nekoliko dana nakon susreta ona nije mogla da se smiri:

"Srce mi lupa već danima. Obožavamo njegove filmove 20 godina, ako ne i više."


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>