Zadruga

Parovi

David i Dejan Dragojević: Pomirenje zbog rijalitija Zadruga 3!

Braća David i Dejan Dragojević konačno su se pomirili, a ništa manje pažnje nije izazvao i susret novih snajki, Ane Korać i Dalile Dragojević. Šuška se da je sve to deo plana... Pomirenje zbog rijalitija "Zadruga 3"! 

David i Dejan Dragojević: Pomirenje zbog rijalitija Zadruga 3! Screenshoot/InstagramDavid i Dejan su se žestoko posvađali u "Parovima", a uzrok svemu bilo je neslaganje Dalile i Aleksandre Subotić, tadašnje Davidove devojke. Reklo bi se da je David "okajao" grehe kod brata i snaje, time što je ostavio Aleksandru i izvinio se zbog svega. Ali, teoretičari zavere smatraju da je David dobro dočekan iz nekih drugih razloga.

Već neko vreme se spekuliše o ulasku Dalile i Dejana u rijaliti "Zadruga 3", a veliki publicitet koji privlače Ana Korać i David, svakako da im prijaju, što je na kraju Dalila i priznala, objavivši ogroman broj ljudi koji je tih dana posetio njen profil.

Da li je ovo pomirenje braće iskreno ili je u pitanju marketing ostaje nam da vidimo do početka treće sezone popularnog rijalitija, koji je najavljen za 6. septembar.
 

Zadruga: Rešila je da se javi na njegov telefon i čula užasne pretnje! (VIDEO)
Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>