Zadruga

Parovi

Šokantni detalji! Evo zašto Sanja Stanković nije ranije progovorila!

Nakon što je napustila "Zadrugu", Sanja Stanković je iznela mišljenje o tome ko će pobediti i ko su joj favoriti. Šokantni detalji! Evo zašto Sanja Stanković nije ranije progovorila o odnosu Slobe Radanovića i Ane Korać!

Šokantni detalji! Evo zašto Sanja Stanković nije ranije progovorila! Screenshoot/Instagram



Sanja Stanković je govorila za Srpski telegraf i o gorućim temama o kojima se mesecima pisalo, a to je afera "prostitucija", u koju je ona direktno bila umešana. Naime, bivša zadrugarka nam je rekla koji su parovi u kući lažni i koji glume, kao i razloge za to.

- Nisam videla, ali su mi prijatelji rekli šta se pisalo i dešavalo, na sve to neću davati ja komentare, već moji advokati. Ja ne poznajem nikoga od tih ljudi i nisam upućena ni u šta oko svega toga što se dešavalo dok sam bila unutra. Učinjena mi je velika nepravda i to je sve što imam da izjavim povodom te čitave afere.

Jesi uspela da se odmoriš bar malo i kako se osećaš nakon izlaska?

- Nisam uspela da se odmorim i jako sam umorna, ali imam gomilu obaveza. Do finala imam dosta stvari da obavim, tako da mislim da neću ni stići da se odmorim.

Šta misliš o vezi između Marka Miljkovića i Lune?

- Ja sam i unutra rekla da je veza na silu. To je i Luna sama priznala jednom prilikom, da se plaši da izađe napolje sama. Mislim da neće uspeti napolju jer svako od njih samo sebe gleda, a veza podrazumeva nešto drugo, tj. zajednički interes.

Ko ti je favorit za pobedu ako, naravno, izuzmemo Matoru?

- Ako izuzmemo Jovanu, nikoga ne smatram dostojnim pobede, tamo nema pobednika. Ali baš ako moram, neka to bude Aleksa Savić.

Šta misliš o Staniji i Marku Markoviću?

- Njihova veza je lažna, tu samo možda postoji neka privlačnost. Oni su lepi ovako vizuelno, ali nema tu emocija.

Kako komentarišeš odnos Ane Korać, Davida Dragojevića i Aleksandre Subotić?

- Ani sam na početku rekla da ja njenu vezu sa Davidom ne podržavam jer sam znala da će ispasti najgora, kao Luna prošle godine, ali svakako ću biti uz nju šta god da se desi. Ne sviđa mi se njen način učešća. Trebala je ostati cvetić i mislim da je pogrešila svaki put kad je skočila da vređa Aleksandru Subotić, ali mislim da je na sve to David uticao, svesno ili nesvesno, uopšte nije važno. Davidova veza sa Anom i Aleksandrom je bukvalno kopija. Ali kad Ana bude udarila glavom o zid, biću svakako uz nju kao prijatelj.

Ko je, po tvom mišljenju, najaljkavija osoba u "Zadruzi"?

- To je definitivno Brendon, posteljinu nije oprao mesecima, a zbog njegovih stvari u kojima krije hranu su nam se u sobu uselile muve i crvi.

Koga vidiš na prva tri mesta u finalu "Zadruge"?

- Vidim Lunu, Aleksandru i Staniju jer sam po Zadrugovizijama to videla i po pitanjima novinara i oko koga se tamo vrti priča. One imaju najveće šanse za pobedu, ali od njih tri mislim da Aleksandra ima najveću šansu.

Kako komentarišeš to što se Kija naljutila na Anu Korać jer je bila sa Slobom Radanovićem?

- Ja sam bila upućena i znala da su se kresali. Ali nisam htela da komentarišem jer su i Ana i Kija moje prijateljice i njih dve treba da reše to sve što se desilo.

Stankovićeva je otkrila da se u jednom trenutku uplašila za svoju vezu jer je bila obuzeta ljubomorom, ali da je sve što je imala priznala svojoj devojci Jovani Tomić Matoroj, čak i večeru sa bivšim verenikom.

- Zbog ljubavi sam spremna da prećutim i oprostim, ali ja sam se nervirala i za Lunu i Noru dok sam bila napolju. Posumnjala sam u Jovanu, ona je zaljubljive prirode. Devojku je prevarila sa mnom i mislila sam da će to meni da se desi. Naša ljubav se učvrstila, mislila sam da mi se to neće svideti kasnije, da je trenutno, ali sam je baš zavolela. Koliko god su naše svađe teške, ne bih mogla da je ostavim - izjavila je Stankovićeva i dodala:

- Ja Jovani sve pričam i kada bih sakrila za tog verenika, nešto bi bilo sumnjivo. Sve sam joj ispričala.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>