Region

Svet

Mirza Dervišević pesma i spot - Poslednji vozovi! (VIDEO)

Mirza Dervišević pesma i spot "Poslednji vozovi"! Mladi režiser, glumac i kantautor iz Brčkog trenutno priprema objavu albuma na engleskom jeziku "Children of the Sky" koji će objaviti pod psuedonimom Romeo James, a na iTunesu bi trebao biti dostupan sredinom jula.

Mirza Dervišević pesma i spot - Poslednji vozovi! (VIDEO) Screenshoot/InstagramMladi režiser, glumac i kantautor iz Brčkog Mirza Dervišević objavio je novu pesmu pod nazivom "Posljednji vozovi" u kojoj govori o aktuelnom problemu odlaska mladih sa podrucja Balkana. I sam je bio primoran da u potrazi za poslom napusti rodni grad. Danas živi i radi u Kataru.

Muzika i film su njegov "izlaz" iz razmišljanja o teškoj situaciji u kojoj se njegovi drugovi, koji planiraju da postanu gastarbajteri, nalaze. Tako je i nastala pesma "Posljednji vozovi". Dervišević je sam pisao tekst, a muziku je radio zajedno s Abdulkerimom Popajom koji je bio zadužen i za aranžman. Spot je snimljen u Dohi i u njemu se pojavljuju atraktivni međunarodni modeli. Pesma će biti dostupna na iTunesu i Cd Baby.

Trenutno priprema objavu albuma na engleskom jeziku "Children of the Sky" koji će objaviti pod psuedonimom Romeo James, a na iTunesu bi trebao biti dostupan sredinom jula.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>