Region

Svet

Region

Vuk Kostić: Da živiš u strahu, kao zec, da se stalno okrećeš. E, to je pakao!

Vuk Kostić još jedno leto provodi radno, pošto je počelo snimanje 4. sezone serije "Ubice mog oca", a pored iste glumac snima i seriju "Južni vetar". Da živiš u strahu, kao zec, da se stalno okrećeš. E, to je pakao!

Vuk Kostić: Da živiš u strahu, kao zec, da se stalno okrećeš. E, to je pakao! Screenshoot/InstagramU seriji "Južni vetar" Vuk Kostić igra opasnog tipa, sa druge strane zakona, a sada je svima uputio jaku poruku koja se tiče života "žestokih momaka":

"Tamo igram kriminalca. Došlo mi je kao neko osveženje. Igram kriminalca iz crnogorske bande. Jednom sam rekao da se loši momci više zabavljaju na setu, ali ne i u privatnom životu. Njihove sudbine su tužne. Njihov život je pakao. Ne postoji nijedan san lošiji od progona. Da živiš u strahu, kao zec, da se stalno okrećeš... E, to je pakao. U kriminalu nema mira. Zato se kaže: "Mir Božji, a ne haos Božji"Kako kaže, u gužvi i pretrpanom rasporedu oko snimanja mir nalazi u prirodi:

"Siroti su ljudi koji nemaju dodira sa prirodom. Ne znam šta oni rade, posebno stariji ljudi. Čovek koji nema neku vrstu konekcije sa prirodom, nema mir i siromašan je u duši. Ne može kafana da bude hobi ili izduvni ventil. Mora da se lovi riba. Dođu mi prijatelji iz Beograda i raspalimo roštilj na plaži "- rekao je Vuk Kostić za Blic.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>