Zadruga

Parovi

Toma Panić izgubio kompas! Vređao svakoga ko mu se našao na putu! (VIDEO)

Brutalno vređao žene, napadao sve zadrugare bez razloga i izgovarao odvratne psovke! Toma Panić izgubio kompas! Vređao svakoga ko mu se našao na putu!

Toma Panić izgubio kompas! Vređao svakoga ko mu se našao na putu! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Maneken Tomislav Toma Panić večeras je potpuno "izgubio kompas". On je na fantastičnoj žurki pored bazena koju je za sve stanare Bele kuće priredio Veliki šef napravio skandal. 

Toma je bez ikakvog povoda, vređao i napadao svakoga ko mu se našao na putu. Prvo se žestoko sukobio sa svojom dojučerašnjom partnerkom Nadeždom Biljić, koju je nazvao pogrdnim imenima, psovao je i na kraju ubacio u bazen.

Zatim je u spavaćoj sobi napravio karambol, kada je bez ikakvog povoda počeo da vređa Jovanu Tomić Matoru i Sanju Stanković. On ih je psovao i izgovarao najgnusnije uvrede, iako ni od jedne nije dobio povratnu uvredu.

To mu nije bilo dosta, pa se u dvorištu posvađao sa Marijanom Zonjić, a samo par minuta kasnije nastao je skandal i u spavaćoj sobi.

Panić je počeo da vređa sve prisutne zadrugare, a Ljuba Pantović mu nije ostala dužna, pa mu je na uvrede uzvratila uvredama, što je njega dovelo do ludila. On je počeo da joj preti, zbog čega je reagovalo obezbeđenje i brzinom svetlosti ga smestilo u zatvor.
 

Eleonora prekinula akciju Save i Mine, pa priznala da voli Aleksu! (VIDEO)











 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>