Svet

Region

Holivudski glumac opljačkan u Beogradu!

Slavni holivudski glumac Džek Dimič juče je gostovao u Beogradu na sceni "Akademije 28" i to mu je bio prvi put da je posetio našu zemlju, ali ne može se reći da je osetio srpsko gostoprimstvo. Opljačkan je! 

Holivudski glumac opljačkan u Beogradu! Foto: FacebookTokom trajanja njegove monodarme "Oj, živote" nepoznate osobe upale su u garderober i pokupile glumcu novac, lične stvari i telefone. Publika je odlično reagovala na njegovu predstavu, ali posle ovog peha sve su šanse da se više neće pojavljivati na beogradskim scenama.

"Džek i njegov tim su pozvali policiju, ali za sada nema informacija dokle se stiglo na identifikaciji pljačkaša. Njemu nije do para, bio je presrećan što ima priliku da igra na svom jeziku, pred svojom publikom posle 30 godina, a sada je u potpunoj depresiji. Posebno mu je krivo zbog telefona u kojima ima zaista dragocene kontakte, ali i to bi prežalio. Najviše ga je u stvari pogodio odnos i lice kakvo smo kao društvo pokazali prema njemu." -  rekla je Džekova koleginica i prijateljica Jelica Kovačević.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs


>