Region

Svet

Darko Lazić doneo odluku da dugove vrati i obezbedi verenicu i bebu!

Život mu je visio o koncu, pa je počeo da razmišlja šta bi bilo sa njegovom porodicom da je poginuo, jer bi im ostavio ogromne dugove. Darko Lazić doneo odluku da dugove vrati i obezbedi verenicu i bebu!

Darko Lazić doneo odluku da dugove vrati i obezbedi verenicu i bebu! Screenshoot/Instagram




Izvor za Hit otkriva u kakvoj se situaciji nalazi pevač Darko Lazić nakon saobraćajne nezgode koja ga je zadesila:

"Lazić mora da vrati još oko 300.000 evra zelenašima. On se pre nesreće ozbiljno zadužio, pa se s njima dogovorio da im pare vraća od svirki u naredne dve godine. Uzeo je ukupno oko 400.000 evra, koje je nemilice trošio na kocku, skupe automobile i motore. Zbog svega toga je dobijao strašne pretnje! U avgustu prošle godine je čak napadnut u Umčarima. Međutim, pošto je završio u bolnici, a zatim i na rehabilitaciji, samo je povećao dug zbog kamate i sada je opet na 300.000 evra. Shvatio je da će, ako mu se nešto desi, ostaviti Marinu i nerođeno dete u problemima, pa je odlučio da nešto preduzme. Njena trudnoća ga je naterala da počne da razmišlja o budućnosti."

Zbog toga je Darko, čim je Marina prošle sedmice ušla u deveti mesec, otišao sa njom u banku da otvore račun na njeno ime.

- Rekao je kako ne bi podneo da ona i dete ostanu na ulici, niti da budu u problemima i dugovima zbog njega. Ona mu je kazala da o tome ne treba da razmišlja, ali je Darko bio uporan. Iako se mnogo potrošio na lečenj, ali i na renoviranje kuće u Brestaču, položio je na njen račun 10.000 evra. Odlučio je da deo honorara od budućih nastupa uplaćuje tu, kako bi Marina i beba bili koliko-toliko obezbeđeni. Kako bi se ratosiljao duga prema zelenašim, rešio je da što pre počne da radi. Iako još nije skroz ozdravio, već je zakazao prvi nastup. On će posle osam meseci pauze pevati sa kolegom i prejateljem Radišom Trajkovićem Đanijem 29. juna u Švajcarskoj.

Darko Lazić je nedavno u intervjuu za "Hit" priznao da ima dugove, ali nije želeo da kaže o kojoj cifri je reč:

"Tačno je da odrađujem ono što sam zadužio. Hoću da vratim svima i budem miran."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>