Region

Svet

Bratu Dalibora Andonova Grua, zapaljen automobil!

Bratu Dalibora Andonova Grua, zapaljen automobil! Policija traga za počiniocem! Komšije iz zgrade ispred koje mu je na Zvezdari zapaljen automobil kažu da ga ne viđaju često, ali da ga ne poznaju kao problematičnog.

Bratu Dalibora Andonova Grua, zapaljen automobil! Screenshoot/InstagramBratu Dalibora Andonova Grua, Igoru Andonovu, u noći između četvrtka i petka zapaljen je automobil marke BMW na Zvezdari.

Paljenje automobila desilo se na parkingu ispred zgrade u kojoj Igor živi, a eksplozija je uznemirila stanare. Osoba za kojom policija traga najverovatnije je razbila prozor automobila i kroz njega ubacila Molotovljev koktel. Prvi put posle incidenta, oglasio se i reper, koji je istakao da je i te kako oblizak sa svojim bratom, te da bi znao da ima nekih problema. On je zatim istakao da nije bilo povređenih, te da mu je to najbitnije:

" Niti znamo razlog, niti sumnjamo na nekog. Ne znamo o čemu se radi. Slučaj smo prijavili policiji. Dovoljno smo bliski, znao bih da ima neki problem. Na sreću, niko nije povređen, to je najbitnije. Ne bih ništa više da pričam na ovu temu, zaista je suvišno da bilo šta dalje komentarišem."

Gruov brat Igor bavi se gradnjom i ne eksponira se u javnosti. Komšije iz zgrade ispred koje mu je na Zvezdari zapaljen automobil kažu da ga ne viđaju često, ali da ga ne poznaju kao problematičnog.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>