Svet

Region

Branka Katić snima film sa holivudskim superstarom Havijerom Bardemom!

Dok očekujemo jesen, kada ćemo posle dužeg vremena konačno imati priliku na malim ekranima da gledamo dve domaće serije u kojima glumi Branka Katić, ova diva srpske kinematografije koja godinama živi u Londonu, u ekskluzivnom intervjuu za “Bazar” između ostalog otkrila je i to da je nedavno snimila film sa holivudskim superstarom Havijerom Bardemom. 

Branka Katić snima film sa holivudskim superstarom Havijerom Bardemom! Screenshoot/Youtube- Snimila sam film Molly, engleske rediteljke Sali Poter, u kome igram sa Havijerom Bardemom, koji je uzbudljiv, snažan, istinit glumac, i mladom američkom koleginicom El Fening, takođe odličnom glumicom, ali i pravom mudricom. Snimajući taj film imali smo veliku slobodu da istražimo tanana stanja jedne veoma delikatne situacije - rekla je u intervjuu za novi broj magazina “Bazar” Branka Katić dodajući da se premijera ovog ostvarenja očekuje na jesen. 

Ona se se pre nekoliko dana vratila u Beograd iz Torina gde je snimala nastavak filma Kingsman, reditelja Metjua Vona, u kom je Igrala Aleksandru Nikolajevnu Romanov, poslednju rusku caricu. Potom se uputila na hrvatsko primorje gde ovih dana snima poslednju sezonu serije “Novine”. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>