Zadruga

Parovi

Tamara Radoman: Marko nije kapacitet da isprati Stanijine zahteve!

Tokom svog učešća u rijaliti programu "Zadruga 2" Stanija Dobrojević uplovila je u ljubavnu romansu sa Vladimirom Tomovićem. Nakon što se ta veza neslavno završila, ova zadrugarka odlučila je da se približi Marku Markoviću i sa ovim cimerom započne prisniji odnos.

Tamara Radoman: Marko nije kapacitet da isprati Stanijine zahteve! Screenshoot/Instagram



Staniju i Marka često možemo videti u naletu strasti, a Stanija sve vreme govori kako samo tera inat Tomoviću, ali i da joj Marković prija, zbog čega ne zna da li će sa njim uploviti u ljubavnu vezu.

Ekipa portala Pink.rs kontaktirala je Tamaru Radoman, Stanijinu menadžeruku i najbolju drugaricu, od koje smo na samom početku razgovora želeli da čujemo šta ona misli, da li će Stanija i Marko započetu ljubavnu vezu pred kamerama "Zadruge 2":

"Poznavajući Staniju, a dobro je poznajem, mislim da je on njoj simpatičan, dopao joj se, to je sve krenulo iz igre i inata, ali mislim da joj prija druženje sa njim. Mislim da se ona lomi, zato što on tu ima pet, šest devojaka u kući koje su zaljubljenje u njega, a Stanija kada je sa nekim želi da taj neko bude samo njen. Mislim da ona misli da on nije kapacitet da isprati nju i njene neke zahteve."

Tamara je dodala i kako smatra da nije velika razlika u godinama između Stanije i Marka, kao i da je sigurna da bi u tom ljubavnom odnosu Dobrojevićeva bila dominantnija od Markovića:

"Verujem da njemu imponuje druženje sa njom. Dugo je na estradi ona, jaka je i u rijalitiju i van njega... Videćemo šta će tu biti. Ono što ja mislim, jeste da se to neće desiti. Oni će do kraja rijalitija ostati u drugarskom odnosu. Da se to desilo pre tri, četiri meseca, možda bi se tu desila neka ljubavna priča... Ovako... Ne znam, tamo je sve promenljivo. Iskreno, meni je taj dečko jako simatičan. Čak mi se i ne sviđa kod Stanije to njeno iznošenje za stolom i to kod Drveta, da te stvari radi iz inata. Jeste to inat, ja nju poznajem odlično, ali ružno je to da priča. Tako njega malo ponižava, a to je ružno. Bolje da kaže: "Radila sam iz inata, više ne radim, prija mi njegova pažnja...", ali svi smo drugačiji ."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>