Region

Svet

Anastasija Ražnatović od Cece dobila poklon vredan 10.000 evra! (VIDEO)

Mlada pevačica i ćerka folk zvezde Cece Ražnatović, Anastasija, sinoć je proslavila 21. rođendan i okupila oko 150 zvanica na gala proslavi. Anastasija Ražnatović od Cece dobila poklon vredan 10.000 evra!

Anastasija Ražnatović od Cece dobila poklon vredan 10.000 evra! (VIDEO) Instagram



Posebno elegantna bila je majka popularne slavljenice, Ceca Ražnatović, koja je došla u pratnji buduće snajke Bogdane Rodić i prošetala u raskošnoj, crvenoj toaleti. 

A kako se spekuliše, pevačica je ćerki kupila vredan rođendanski poklon koji se ceni i do 10.000 evra. Naime reč je o ogrlici sa velikim dijamantom koji je foilk zvezda darovala ćerki.

Naime, ona je od svog prijatelja zlatara Nebojše Bojovića naručila unikatnu ogrlicu, koju je svojoj mezimici poklonila za rođendan. U pitanju je lanac od belog zlata sa dijamantom, čija vrednost ide i do 10.000 evra!

"Ceca nikada nije štedela kada su njena deca u pitanju. Veoma je ponosna na Tasu jer je stasala u ozbiljnu devojku, koja ume da brine sama o sebi. Zato se i oduševila kada joj je ćerka saopštila da će sama da finansira svoju proslavu" - ističe izvor.

Inače, Anastasija se nedavno osamostalila i počela da živi sama, a sada je odlučila i da sama plati svoje rođendansko slavlje. Izgleda da je to Cecu oduševilo pa je svojoj mezimici odlučila da kupi ono što je jednoj ženi najpotrebnije - dijamante.

Video pogledajte OVDE i OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>