Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 31. maj 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 31. maj 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 31. maj 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus
Ovan 21.3.- 20.4.

Danas se nećete štedeti. Pošto ćete biti vrlo aktivni, pozavršavaćete gomilu obaveza, ali će vas zato uveče stići veliki umor.


Bez obzira da li ste slobodni, ili ne, danas ćete mnogo veći značaj pridavati prijateljskim odnosima. Partner će imati utisak da ste se zatvorili u sebe.


Ukoliko radite u oblasti informatike, bićete posebno uspešni, ali će i svi ostali imati razloga da budu zadovoljni postignutim na polju posla.


Bik 21.4.-21.5.

Kroz lična dostignuća uspećete da unapredite svoj društveni imidž. Imponovaće vam što će drugi pridavati veliki značaj vašem mišljenju.


Ako ste u vezi, partner će biti voljan da vam u svemu ugodi, ali vi kao da ćete zaboraviti da mu uzvratite na isti način. Slobodni neće naći vremena za ljubav.


Bićete zadovoljni i poslom i finansijama. Sav napor koji ste uložili u prethodnom periodu sada će početi da vam se isplaćuje.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Želećete da na neki način osvežite svoj svakodnevni život. Pored toga, maštaćete o nečemu što je zasad nedostižno, a što bi vas u potpunosti ispunilo na ličnom planu.


Vi i partner pokazaćete više razumevanja jedno za drugo i osloboditi se nekih nedoumica koje su vas mučile. Slobodni će razmišljati o bivšoj vezi.


Imaćete priliku da dođete do nekih novih saznanja koja će vam omogućiti da u skorije vreme na poslu ostvarite bolje rezultate.
 

Horoskop: Ogromna sreća tokom juna za ove znakove!Rak 22.6. - 22.7.

U prvom delu dana bićete zaokupljeni brojnim obavezama. Veče ćete želeti da provedete u krugu bliskih prijatelja.


Ako ste slobodni iz glave vam neće izlaziti osoba koja vas već izvesno vreme zanima. Zauzeti će biti promenljivog raspoloženja, ali time ništa neće pokvariti.


To što ćete vi danas moći da primetite niko od vaših kolega neće. Sa druge strane, previdećete neke krupne i prilično očigledne stvari.


Lav 23.7.- 22.8.

Pred vama je dinamičan i višestruko uspešan dan. Čemu god da se posvetite moći ćete da se nadate odličnim rezultatima.


Ako ste u vezi, predstoji vam dosta strasti u emotivnom odnosu, ali i kvalitetna komunikacija sa partnerom. Slobodni će šarmirati bar jednu osobu.


Zajedno sa poslovnim partnerom možete započeti rad na jednom velikom projektu koji bi vam u skoroj budućnosti obezbedio lepu zaradu.


Devica 23.8. - 22.9.

Bićete optimistični i otvoreni za promene. U skladu sa tim, pravićete, možda i preambiciozne, planove za naredni period.


Ako ste slobodni, bićete primećeni i uživaćete u neobaveznom flertu. Oni koji su u vezi, sa partnerom će povesti razgovor na neku nesvakidašnju temu.


Ukoliko već neko vreme radite na proširenju posla, danas možete doći na ideju kako da napravite veliki pomak na tom planu.

Nedeljni horoskop za period od 27. maja do 2. juna 2019. godine!


Vaga 23.9. - 22.10.

Prvi deo dana provešćete aktivno. Možda ćete otići na izlet u prirodu, posvetiti se sportu, ili ćete na neki drugi način izaći iz rutine.


Ako ste u vezi, očekuje vas romantično veče u društvu voljene osobe. Slobodnima će faliti malo više hrabrosti da bi se približili osobi koja im se sviđa.


Generalno, nećete imati na šta da se požalite, naročito ako se u poslu budete vodili svojom intuicijom koja će vas danas odlično služiti.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Bliske osobe će vam staviti do znanja koliko im značite. Osećaćete se voljeno, ali baš i nećete umeti da im adekvatno uzvratite tu ljubav.


Ako ste u vezi, pred vama je izuzetno lep dan na ljubavnom planu jer će vas partner obasipati pažnjom. Slobodnima će imponovati nečije udvaranje.


Vaš poslovni partner, ili neko koga smatrate važnim saradnikom, pomoći će vam da svoje ambiciozne planove sprovedete u delo.


Strelac 21.11.- 21.12.

Danas ćete biti orijentisani ka praktičnoj oblasti života, a najviše ćete se angažovati oko obaveza koje su u vezi sa vašim domom.


Slobodni bi mogli da započnu romansu sa osobom koju poznaju preko posla. Zauzeti će nekim svojim hirovima odnos sa partnerom učiniti donekle napetim.


Bićete jako vredni i raspoloženi za suočavanje sa novim izazovima na poslovnom planu. Imaćete uspeha na polju finansija.
 

Strelac i Blizanci imaju najviše sreću u životu! Sve im ide od ruke!Jarac 22.12.- 19.1.

Ceo dan ćete provesti u rešavanju nekih praktičnih stvari, što je šteta jer nećete imati priliku da koristite svoju maštu koja će vam danas biti itekako probuđena.


Ukoliko ste u vezi, partnerovo društvo će vam posebno prijati u večernjim satima. Slobodni će jednoj osobi sa posla skrenuti pažnju na sebe.


Bićete vrlo vredni i postavljati se odgovorno prema svom poslu, međutim, vi sami imaćete utisak da se ne trudite dovoljno.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Ovaj dan će vam, manje ili više, biti lagan na svim poljima, što će vam savršeno odgovarati jer ćete imati utisak da ste premoreni.


Oni koji su u vezi biće romantični i želeće da se osame sa partnerom. Slobodni će biti zainteresovani za osobu koja ih zasad doživljava samo kao prijatelja.


Sve što budete predložili svojim saradnicima oni će prihvatiti bez ikakvog dvoumljenja. Bićete vrlo kreativni u svojim rešenjima.


Ribe 20.2.- 20.3.

Mnoge svoje zamisli lako ćete moći da sprovedete u delo, prema tome, potrudite se da pametno iskoristite ovaj dan.


Ako ste slobodni, više ćete biti okrenuti druženju, nego ljubavi. Zauzete očekuje puno nežnosti i topline u odnosu sa partnerom.


Pokušavaćete da spojite kreativnost i praktičnost. Budite slobodni da se obratite svojim kolegama za savet u vezi sa poslom na kojem trenutno radite.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna


>