Region

Svet

Region

Državni službenik veliko finale! Poslednja epizoda! (VIDEO)

Serija "Državni službenik" veliko finale! Poslednja epizoda biće emitovana premijerno na Super Star kanalu u nedelju 2. juna u 21 čas, a reprizno subotom u istom terminu na televiziji Pink.

Državni službenik veliko finale! Poslednja epizoda! (VIDEO) PromoU predhodnoj epizodi:

Lazara je izdala Ana i odrekla ga se Služba. Ditrih je teško ranjen i jedan islamista je u bekstvu, sa svim što mu je potrebno da izvrši napad u Beogradu. Pred našim junakom je noć koju odlučuje da provede kod jedine osobe koja ga nije izdala. Sutradan, on nastavlja poteru za islamistom i shvata da ovaj priprema monstruozan napad na dečjem vašaru koji otvara američki ambasador. Na dečjem vašaru kome se već neko vreme raduje Lazarov sin Milutin. Lazar je sam, suočen sa protivnikom koga ne može da pobedi bez nečije pomoći.Poslednja, dvanaesta epizoda:

Lazar se obraća Ani za pomoć kako bi sprečio teroristički napad na dečjem vašaru. Aktuelni događaji stvaraju stres kod svih učesnika, Ilija objašnjava Ani da svaki agent u nekom trenutku mora da se slomi i odaje joj najmračniju tajnu iz svoje porodične i profesionalne prošlosti. Milojević angažuje Slavka da mu ulovi Lazara i sprema mu kaznu za primer, kakvu je prethodno dobio Rabrenović. Maja ostaje poslednja osoba na svetu koja još može da mu pruži utočište. Progonjen i potpuno sam, Lazar mora da se suoči sa posledicama svih svojih dela. Ko će prevagnuti - oni koje je povredio ili one koje je nečim zadužio?

Poslednju epizodu prve sezone serije „Državni službenik“ premijerno možete pogledati u nedelju, 2.juna od 21h na SuperStarTV kanalu mts televizije. SuperStar TV, jedan od deset najgledanijih televizijskih kanala u Srbiji, mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:sat.
 

Državni službenik: Kraj je razrešio porodična pitanja, ali i najavio ono što dolazi!Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>