Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Sastanak se prekida, ovo je velika sramota! (VIDEO)

Nakon što je Dorotea Jovanović kao ovonedeljni vođa raspodelila budžete, dala je reč zadrugarima da prokomentarišu, kao što i inače biva. Dorotea se postavila kao pravi vođa, pa su stanari imali komentare na njen račun. Sastanak u rijalitiju "Zadruga 2" se prekida, ovo je velika sramota!

Zadruga 2: Sastanak se prekida, ovo je velika sramota! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeZorica Marković ponovo je ustala i osudila gest Miljane Kulić na sinoćnoj ,,Zadrugoviziji", kada je bezobrazno odgovarala pevačici Zorici Brunclik, koja se nalazila u svojstvu člana stručnog žirija.

"Htela sam da se obratim, vidim da se priča o Zadrugoviziji. Što se tiče Zorice Brunclik, ja razumem gospođu, ja znam koliko ona mene voli i poštuje, i znam koliko me je hvalila. Kad me neko napadne, i te kako znam da uzvratim."- izjavila je Miljana Kulić

"Tebe niko nije napao, Zorica je bila žiri" - dobacio je Branislav Radonić Brendon.

"Ničiji ugled ti nećeš vređati, pogotovo jedne dame kao što je Zorica Brunclik"- rekla je Dorotea i dala reč Luni, a kako Miljana nije prestajala sa svojim izlaganjem, prekinula je sastanak.

"Sastanak se prekida, ovo je velika sramota. Gospođo Zorice Brunclik, ja vam se izvinjavam u moje ime i u ime svih zadrugara." - rekla je ona i napustila sto.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>