Zvezde Granda

Parovi

Zvezde Granda: Marija Šerifović pobesnela na Karleušu!

Šou "Zvezde Granda" se često pretvori u pravi rat. Marija Šerifović i Jelena Karleuša su iz emisije u emisiju u centru pažnje zbog konstantnih rasprava oko kandidata i neslaganja u mišljenjima i stavovima. Marija Šerifović pobesnela na Jelenu Karleušu!

Zvezde Granda: Marija Šerifović pobesnela na Karleušu! Screenshoot/InstagramMarija Šerifović se ovog puta obrušila na Jelenu Karleušu i rekla joj da je ona jedini vrh pop muzike u Srbiji i da treba da posluša sugestije njene po pitanju kandidata. Marija je u jednom trenutku toliko pobesnela na Jelenu da joj se čak obratila rečima: 

"Ne se*i!".

"Ugasi je! Dosta!" - viknula je Marija nakon što se Jelena nije složila sa njenim mišljenjem oko nastupa jednog kandidata.

Karleuša se bunila:

"O čemu pričaš, bre? Prva pesma je bila fantastična."

Marija Šerifović je nastavila da urla:

" Daj, bre, aj' ćuti, ne se*i! Znači, slušaj mene, a ne nekog drugog, jer u pop muzici sam ja i tata i mama, i baba i deda! Nemoj da se dereš."

Marija napušta "Grand"

Marija Šerifović progovorila je o majčinstvu, pa otkrila da će se ozbiljno pozabaviti čuvanjem svog deteta, što bi značilo i odlazak iz žirija "Zvezda Granda". Šerifovićeva je rekla da želi potpuno da se posveti majčinstvu jer ne želi da bude od onih majki koje dete daju drugima na čuvanje.

"Kad napustim "Zvezde Granda", onda ću biti majka. Želim da se ozbiljno posvetim tome, a ne da mi dete čuvaju babe i dede" - izjavila je Šerifovićeva.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>