Zadruga

Parovi

Miki Đuričić čeka Suzanu u finalu rijalitija Zadruga 2 i to sa prstenom!

Miki Đuričić je nakon izlaska iz bolnice otkrio da mu mnogo fali devojka Suzana Perović, te da planira da se oženi čim izađe iz Bele kuće. Čeka Suzanu u finalu rijalitija "Zadruga 2" i to sa prstenom!

Miki Đuričić čeka Suzanu u finalu rijalitija Zadruga 2 i to sa prstenom! Screenshoot/InstagramMiki Đuričić veruje da Suzana misli isto kao i on:

"Shvatio sam da je Suzana žena mog života. Dok sam ležao u bolnici, imao sam vremena o svemu da razmišljam i da se preispitam šta i kako. Dosta je bilo više zajebavanja, rešio sam da se ženim. Suzanu čekam sa prstenom u finalu. Ja se nadam da se Suzana neće puno premišljati, već da će odmah pristati i da ćemo svi zajedno proslaviti veridbu u finalu. Ljudi, ona se, bre, zaljubila u mene i voli me iako sam budala, pa to onda treba odmah ženiti. Ako sam ja ovako lud uspeo da nađem ženu svog života, ako sam ja mogao, onda može svako."

Đuričić još dodaje:

"Čim za koji dan stanem na noge, sa kumom idem da biram prsten, ne smem pogrešiti. Mada, tu je i moj drug Nebojša Bojović, koji je stručnjak za zlato, tako da će Suzana sigurno biti zadovoljna. Pravo iz Šimanovaca dolazimo kod mene kući."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>