Zadruga

Parovi

Ana je uvek bila dobro dete! Strašno sam loše! Srce me steže zbog svega!

Skandal u vezi sa Anom Korać i optužbe da se bavi prostitucijom i dalje ne prestaju, naprotiv. Tvrdnje Filipa Mijatova biznismena iz Londona i njenog bivšeg dečka, koje svakodnevno iznosi u javnost dižu prašinu oko Ane, ali što je najgore, potresaju njenu porodicu. Anina baka Milja Korać ispričala je da se razbolela zbog unuke i da ima problema sa srcem. Ana je uvek bila dobro dete! Strašno sam loše! Srce me steže zbog svega!

Ana je uvek bila dobro dete! Strašno sam loše! Srce me steže zbog svega! Screenshoot/InstagramBaka Milja je za Scenu izjavila:

"Nisam u bolnici, ali sam strašno loše. Srce me steže zbog svega što se dešava. Ne mogu da ne gledam rijaliti, a kad gledam, srce hoće da mi stane. Bolesna sam i nigde ne mogu. Ana je uvek u porodici važila za dobro dete i miljenicu, a sad se sve okrenulo naopačke, kao da govore o nečijem tuđem unučetu, a ne o mojoj i Perinoj Ani."

Stanovnici Ivanjice u suštini nisu iznenađeni onim što govori Mijatov, ali Anini najmiliji su zatečeni svime što čuju i reakcijama okoline. Po drastičnim promenama koje je Ana napravila od preseljanja iz Ivanjice u Beograd, meštani su bili skloni tome da sumnjaju kako se ona bavi sumnjivim poslovima.

Kako kažu, jasno im je bilo da Ani roditelji kao prosečni srpski radnici nisu bili u mogućnosti da plate estetske operacije, kao ni automobile kojima se hvalila i papreno skupe satove. Do "Zadruge", Anini baba i deda su verovali da ona u Beogradu studira i da se bavi manekenstvom, ali klupko se odmotava i oni ne kriju koliko ih ova saznanja bole.

"Svima je čudno šta se priča o Ani. Takve stvari bi svakome smetale. Pravo da vam kažem, šta je radila u Beogradu, mi ne znamo. Znamo da je imala strašno ljubomornog dečka, to nam je pričala kad svrati. Otac i majka su joj činili sve što mogu, a bila je lepa i kao mala. Prati modu, pa se valjda i menja. Ne znamo šta je istina od onog što se priča, ali nam je žao Ane jer je naša krv i znamo da se sekira. Ne možemo da gledamo kad je svi napadaju, a volimo da je posmatramo jer je predugo već zatvorena tamo pa smo je se uželeli. Muka kad gledamo, muka kad ne gledamo" - objašnjava Anina baka, inače majka njenog pokojnog oca.


 

Filip Mijatov prevarant?! Njegovi dokazi kojima napada Anu su laž!


Ona dva puta nedeljno odlazi na sinovljev grob i to je još dodatno uzrujava. Baka sa dedom često razmeni mišljenje o onome što čuje u rijalitiju ili sazna iz novina, ali ističe da pravu istinu zna samo njena unuka. Sumnja čak i da je Anina majka upućena u ono što priča Filip Mijatov.

"Anina majka i otac su živeli odvojeno od nas, pa su oni i znali šta se dešava kod njihove dece. Mi smo baba i deda. Majka je uvek bila najbliža sa Anom, odlazila je u Beograd kod nje, a i brat je povremeno išao. Roditelji bi trebalo da znaju šta im deca rade, a ne dede i babe. Retko snajku i sad viđamo, verovatno i ona pati. Bila je u Beogradu oko Ane sad. Htela je i da je vidi i da je čuje. Gostovala je u emisiji ali se odmah posle vratila za Ivanjicu, jer su Anin stan otkazali kada je ušla u rijaliti."- priča Anina baka Milja, koja se nada da će pravu istinu saznati od unuke kada izađe iz rijalitija.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>