Region

Svet

Modni kreator Darko Kostić narušavao red i mir! Lomio sve oko sebe!

Skandal u centru Beograda! Modni kreator Darko Kostić narušavao red i mir! Demolirao poslastičarnicu, lomio sve oko sebe, a zatim je uhapšen ali to nije sve. I jedan glumac je izazvao incident u bifeu Narodnog pozorišta.

Modni kreator Darko Kostić narušavao red i mir! Lomio sve oko sebe! Screenshoot/Instagram



Modani kreator Darko Kostić uhapšen je pošto je lomio inventar jedne poslastičarnice u centru Beograda! Lomio je inventar, a odmah je intervenisala policija. Darko Kostić je prvo odven na VMA i zatim priveden u policijsku stanicu Stari grad. Protiv njega će njega biti najverovatnije podignuta prekršajna prijava protiv narušavanja javnog reda i mira

Darko Kostić  je poslednjih godina u centru je skandala i nekoliko puta je bio hapšen i privođen, a protiv njega se trenutno vodi postupak za četiri krivična dela. Dva za polno uznemiravanje, i po jedno za omogućavanje i uživanje narkotika i nedozvoljeno posedovanje droge.

Dogodio se još jedan incident, glumac Tanasije Uzunović (77) sinoć je u bifeu Narodnog pozorišta u centru Beograda izazvao haos kada je balerini (31) D.K. udario šamar pa je takođe reagovala je policija.

Glumac je rukom udario balerinu D.K. posle čega je pozvana policija. Protiv njega je poneta prekršajna prijava u redovnom postupku zbog narušavanja javnog reda i mira, a balerina je odbila lekarsku pomoć. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>