Region

Svet

Farma: Ekrem dobio batine od Vendi

Nakon što je u subotu uveče na sopstvenoj koži osetio kako izgleda kada te Vendi prebije, pevač Ekrem Jevrić sigurno nikada više neće ni pokušati da je iznervira!

Farma: Ekrem dobio batine od Vendi



Njega je, dok su sedeli za stolom, Vukelićeva tako jako napala i uputila mu nekoliko direktnih udaraca pesnicom u glavu sa tolikom snagom da je malo falilo da padne sa stolice.

Dok su ostali farmeri koji su se zatekli u blizini u šoku posmatrali kako ga Vesna odvaljuje od batina, Jevrić se nije branio, čak mu je na licu igrao blagi osmeh, ali ne zato što je mazohista, već zbog toga što je znao da je sam isprovocirao tu situaciju.
Naime, samo nekoliko minuta pre nego što će popiti batine, Ekrem je pričao sa svojom farmerskom ljubavi kako bi se ponašali kada bi u „Areni“ bili prinuđeni da se bore u „viteškim igrama“.

"Šta misliš, ko bi od nas dvoje bio bolji kada bi se našli u duelu u „Areni“? – pitala ga je Vendi na šta je Jevrić počeo da se hvali".

"Ja sam jak muškarac i ti ne bi mogla da mi pariraš"!

Kada je ovo čula, Vukelićeva je skočila kao oparena, uhvatila Jevrića za jednu ruku, spustila mu odbranu, a desnicom počela krvnički da ga bije po glavi. Zanevši se u demonstraciju svoje snage nije ni obraćala pažnju kojom snagom ga udara sve dok nije i sama shvatila da je preterala.

I mada bi mnogi pomislili da će se nakon ovog događaja „golupčići“ posvađati i razići, to se nije dogodilo jer Ekrem njen postupak nije shvatio kao napad, već ju je sa osmehom gledao.


izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>