Region

Svet

Sara Jo i Mili kraj romanse! Ostavio je zbog poznate starlete!

Milivojević je rešio da zbog atraktivne crnke stavi tačku na vezu! Sara Jo i Mili kraj romanse! Ostavio je zbog poznate starlete ali i zbog toga što se previše razlikuju!

Sara Jo i Mili kraj romanse! Ostavio je zbog poznate starlete! Screenshoot/InstagramMilija je sa nogu oborila ni manje ni više do rijaliti-učesnica Anamarija Džambazov, od koje se reper sada ne odvaja, a o čemu svedoče i zajedničke fotografije na društvenim mrežama. On je rešio da zbog atraktivne crnke stavi tačku na vezu sa Sarom Jo, iako se dosta pisalo o tome da im u vezi cvetaju ruže.

Izvor blizak starleti navodi:

"Mili je Anamariju upoznao na jednom prestoničkom splavu, a od trenutka kad su se upoznali, non-stop se čuju. Oni su, preko zajedničkih prijatelja, slučajno završili u istom separeu, pa su varnice odmah sevnule. Celo veče su ćaskali i bili dobro raspoloženi, a od trenutka kad su razmenili brojeve telefona, non-stop se čuju. Mili je Anamariji rekao da već dugo planira da raskine sa Sarom jer se mnogo razlikuju i da njihova veza nema budućnost. Čim je raskinuo sa pevačicom, počeo je da izlazi sa Džambazovom, a odlično se slažu."Mili i Anamarija ne kriju da uživaju u vezi, pa se već neko vreme zajedno pojavljuju u noćnom provodu i na raznim javnim događajima, dok pevačica, sa druge strane, ne govori o raskidu sa Milivojevićem.

Reper je vezu sa Jovanovićkom započeo nakon što su se oboje bili na žurki gde su malo više popili, a onda su i poljupci pali. Iako Sara nije želela da iznosi detalje o vezi sa reperom koji je donedavno bio iza rešetaka zbog kršenja zakona, brzo se saznalo za njihovu romansu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srpski telegraf

Povezane vesti:


>