Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Sa ovom ženom Marko vara Lunu Đogani!

Pre dva dana, Marija Kulić je u rijalitiju "Zadruga 2" iskoristila priliku da se obrati lično Velikoj šefici iliti Milici Mitrović koja je na toj funkciji. Ona se požalila zbog tretmana njihove nove dadilje koja čuva Miljaninog sina Željka i to van domašaja rijaliti kamera, iako su oboje na imanju u Šimanovcima. Sa ovom ženom Marko vara Lunu Đogani!

Zadruga 2: Sa ovom ženom Marko vara Lunu Đogani! Screenshoot/InstagramMarija je ispričala je kako je dadilja povređena jer nije dobila telefonski poziv i nije videla porodicu:

"Molim vas, vidite u toku prepodneva da to ženi omogućite, jer ona nije rijaliti igrač."

Naravno, produkcija je čini se ekspresno reagovala i rešila sve nedoumice sa dadiljom i ispunila joj sve što je tražila, jer se ona od jutros nalazi u izolovanom hotelu u kom živi Miljanin sin.

Ona se do sada nije pojavljivala pred kamerama, a rano jutros, dok je padala obilna kiša, na kratko je izašla u dvorištu i usnimljena je u delu imanja u Šimanovcima u kom obitavaju zadrugari.

Dadilja je izbacila smeće napolje, a brzo se vratila na neobično radno mesto - okruženo rijalitijem.

Miljković na sve načine pokušava da osvoji dadilju Miljaninog sina Željka, koja odnedavno često boravi u Beloj kući kako bi pazila na Kulićkinog naslednika.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>