Svet

Region

Igra prestola je zaista zaludela svet! Neverovatno! Grupno gledanje serije! (VIDEO)

Ako ste jedan od velikih ljubitelja, nećete se mnogo začuditi! Serija "Igra prestola" je zaista zaludela svet! Neverovatno! Grupno gledanje serije i urnebesne reakcije!  

Igra prestola je zaista zaludela svet! Neverovatno! Grupno gledanje serije! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Ipak, ako ste od onih koji nisu do sada pogledali ni jednu epizodu serije "Igra prestola" vreme je da to učinite! 

Igra prestola (Game of Thrones) američka je televizijska serija kablovske kuće Ejč-Bi-Ou. Zasnovana je na romanima Džordža R. R. Martina iz serijala "Pesma leda i vatre". Tvorci serije su Dejvid Beniof i D. B. Vajs, a serija je snimana u studiju u Belfastu kao i na lokacijama u Severnoj Irskoj, Malti, Hrvatskoj, Islandu, Marokou i Škotskoj. 

Prva epizoda serije je premijerno prikazana 17. aprila 2011. godine. Serija će se završiti osmom sezonom čije finale upravo imamo prilike da gledamo i u njemu uživamo. Komentari su kao i uvek različiti, neki su zadovoljni, dok se drugi bune i ljute zbog raznih stvari... Od toga ko je trebao da ubije Kralja noći, do toga da su neki delovi previše mračni i da neki likovi nisu trebali ili morali biti ubijeni...

Kako god serija je zaludela svet! Pogledajte urnebesne reakcije ljudi na najbitniju scenu koja se odigrala u trećoj epizodi, osmog serijala.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>