Zadruga

Parovi

Zadrugovizija 3: Da li vam se dopadaju pobedničke pesme? (VIDEO)

Kao i svakog puta do sada, stručni žiri je izabrao svog pobednika, novinarski žiri svog, a gledaoci su imali prilike da izaberu čak dva! Da li vam se dopadaju pobedničke pesme u takmičenju "Zadrugovizija 3"?

Zadrugovizija 3: Da li vam se dopadaju pobedničke pesme? (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Odlukom velikog broja glasova pobedu Fejsbuk glasanja odnela je ekipa koju čine Aleksandra Subotić, Sanja Stanković i Karađorđe Subotić!

Po odluci gledalaca koji su ove noći bez daha pratili "Zadrugoviziju 3" i koji su slali svoje SMS glasove, voditelj Ognjen Amidžić istakao je da je borba bila neizvesna i to između bivših partnera. Dok su sa jedne strane bili Luna Đogani, David Dragojeviće i Marko Petrušević Petrućim sa druge su Marko Miljković, Lazar Čolić Zola i Aleksa Savić. Ali na kraju pobedu su odneli Luna, David i Petrući.

"Luna je apsolutni pobednik, ona i zaslužuje nagradu" - izjavio je Marko kada ga je Dušica upitala koga on video kao pobednike.

Voditelj Darko Tanasijević obavestio je zadrugare da će pobednik "Zadrugovizije 3" od strane novinarskog žirija imati posebnu privilegiju, a to je da će imati 5 minuta sa svojim namilijima. 

Novinarski žiri je odlučio ove večeri da nagradu dodeli ekipi koju su činili Stanija Dobrojević, Suzana Perović i Jovana Tomić Matora osvojivši 96 poena.

 

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>