Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Oglasila se trudna, bivša devojka Marka Miljkovića!

Danima se priča o ovoj temi, neki zadrugari čak i računaju da li postoji mogućnost da je on otac. Oglasila se trudna, bivša devojka Marka Miljkovića koji se trenutno nalazi u rijalitiju "Zadruga 2" i stavila tačku na spletkarenje. Šteta što ovo neće videti stanari Bele kuće!

Zadruga 2: Oglasila se trudna, bivša devojka Marka Miljkovića! Screenshoot/InstagramIzvesna Aleksandra za koju se spekulisalo da nosi dete Marka Miljkovića, obzirom na to da je sa njim bila u vezi, oglasila se ovim povodom i razrešila misteriju o tome ko je otac njene bebe.

Marko je pre izvesnog vremena bio u vezi sa Aleksandrom sa kojom se video jednom i u vreme kada je zatrudnela, a proteklih dana sve su češće glasine da je upravo on otac njenog deteta. Ovim spekulacijama pridružila se i Miljana Kulić koja je po povratku u "Zadrugu 2" počela da provocira Marka kako bi iznervirala Lunu.

Međutim, u toku današnjeg dana oglasila se i Aleksnadra i na svom profilu na instagramu jasno svima stavila do znanja da li Marko ima veze s njenom trudnoćom.

"Marko nema veze s mojom trudnoćom. Prestanite s lažima i dezinformacijama" - napisala je Aleksnadra.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>