Region

Svet

Igor Pervić i Jelena Tinska: Njemu je Bog sve dao. Pljunuo je na to!

Glumac, Igor Pervić preminuo je juče u 52. godini posle teške borbe sa opakom bolešću. Jelena Tinska je kratko bila sa njim u braku, te je u jutarnjem programu kod Jovane i Srđana ispričala je da je danas najviše duša bili za njegovom majkom. Njemu je Bog sve dao. Pljunuo je na to!

Igor Pervić i Jelena Tinska: Njemu je Bog sve dao. Pljunuo je na to! Foto: Facebook



Jelena Tinska je priznala da se dvoumila da li da dođe u Jutarnji program:

"Imala sam neprijatnost i ispričala sam detalj da je mi je on tražio pare za drogu, nisam htela da mu dam. Jel kada imate bolesno dete, kada imate čoveka kojeg volite i pokušavate da ga sprečite i onda on mene udario, ali to je bilo davno, pre dve godine, ispričano u drugom kontekstu i ne treba majci čupati srce. Žao mi je, uvek je žao kada nekome Bog sve da. Njemu je Bog sve dao, on je bio u Londonu, on je bio izlečen u tom trenutku. Bio je pameta, lep, duhovit, šarmantan, obrazovan, talentovan, sve ima, ima divnu majku, koja ga obožava, i na sav taj dar od Boga, ti pljuneš, uništiš život i uništiš život ljudi koji te vole. Mesec dana je to bio Igor u kojeg sam se ja zaljubila. I onda je sve krenuo, i ceo život čoveka koji se skida sa droge ima dve faze, faza kada se skida, kada je muka, kada se povraća, kada su prolivi, bolovi, može ajd još malo."

Tinska nije imala iluzije oko toga da ga može izlečiti:

"On se smrtno zaljubio u 13 godina u mnogo stariju devojku, narkomanku. Njega je bilo sramota da prizna da neće, ali njemu se to dopalo. On je poročan čovek, strastven, bio je dobar ljubavnik, bio je duhovit, bio je fantastičan. Bio je smešan, divan, ali uzeo ga je đavo. Kad prisustvujete i kada vidite tu transformaciju, bila sam prisutna, shvatite da nema tu nema ništa, nikoga, ni majke, sve mi je bilo jasno. Ja danas plačem za njegovom majkom."

Jelena još kaže da se sa Igorom Pervićem nije čula punih 20 godina:

"On nikada nije nikoga navukao na drogu, on je bio solo narkoman. Nije hteo da od toga pravi cirkus."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>