Region

Svet

Hari Varešanović godinama varao suprugu. Ima vanbračnog sina!

Oženio se jako mlad, a ubrzo je shvatio da to nije njegova najveća životna ljubav. Hari Varešanović godinama varao suprugu. Ima vanbračnog sina i mnogo avantura!

Hari Varešanović godinama varao suprugu. Ima vanbračnog sina! Screenshoot/InstagramFrontmen benda "Hari Mata Hari", Hari Varešanović oduvek važi za nekog ko svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, a svoju uspešnu karijeru gradio je isključivo na dobrom glasu i vanvremenskim hitovima.

Malo je poznato da se on već sa 19. godina oženio Aidom, devojkom u koju je bio veoma zaljubljen. Brak je sklopljen 1983. godine, a posle dve godine dobili su i ćerku Nađu. Harijev i Aidin sin Damir rodio se 1994.

Pevač je nerado priznao u nekom od kasnijih intervjua da je bio premlad za porodicu i decu, te da je imao nekoliko avantura, koje su godinama kasnije izašle na videlo, zbog čega se brak sa Aidom i raspao.

Hari ima i vanbračnog sina Maka, koji je rođen 1992. godine, kada je on bio u najvećeoj ljubavi sa prvom suprugom.

Svoju drugu suprugu Jasminku upoznao je dve godine kasnije, u vreme kada se rodila njegova ćerka Nađa, i tek tada je shvatio šta je prava ljubav.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>