Svet

Region

Celibat: Zvezde koje su nevine ušle u brak!

Celibat do prve bračne noći?! Zvezde koje su nevine ušle u brak! Seks pre braka? Ne kada su ove zvezde u pitanju! Čekanje na prvu bračnu noć i medeni mesec je jedna od tradicija koju su pojedine poznate ličnosti shvatile veoma ozbiljno.

Celibat: Zvezde koje su nevine ušle u brak! Screenshoot/InstagramBez obzira na to sto su se vrednosti promenile, broj selebritija koji su odlučili da vezu konzumiraju tek nakon venčanja je veći nego što biste očekivali.

Evo nekih od njih:

Celine Dion je bila devica kada se venčala sa svojim menadžerom René Angélilom 1994. godine .

Adriana Lima je posvećena katolikinja i uzdržavala se od seksa sve dok se nije venčala za srpskog košarkaša Marka Jarića. To im očigledno nije pomoglo da sačuvaju brak.

Kevin Jonas je nevinost izgubio kada je stupio u brak sa Danielle Deleasio. Pevač je nosio čak i prsten nevinosti.

Lisa Kudrow je imala 31 godinu i bila devica kada se udala za francuskog marketinškog eksperta Michel Sterna.Jessica Simpson je bila devica kada se udala za Nick Lacheya 2002 godine.

Carrie Underwood je katolikinja i nije upražnjavala seks sve do braka sa hokejašem Mikeom Fisherom.

Kirk Cameron je pripadnik evangelističke crkve i čekao je dok se nije venčao sa Chelsea Noble kako bi imao seks.

Neke od poznatih ličnosti iza sebe već imaju brak, ali su se ipak odlučile na uzdržavanje:

Miranda Kerr  je nedavno u intervjuu izjavila da je njen verenik Evan Spiegel strogi tradicionalista i da će seks upražnjavati tek prve bračne noći.Ciara i Russell Wilson nisu device, ali su odličili da seks odlože dok ne budu venčani. Uskoro će postati roditelji.

Mariah Carey se prvi put udala u 23. godini, ali je sa drugim suprugom, Nick Cannonom, spavala tek prve bračne noći. Oni su se pre braka zabavljali svega dva meseca, tako da nisu dugo čekali.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Tračara

Povezane vesti:


>