Region

Svet

Ljupka Stević ponovo saslušana zbog ubistva počinjenog iz njenog oružja!

Pevačica Ljupka Stević ponovo saslušana zbog ubistva koje se dogodilo u njenom naselju, a počinjenog iz njenog oružja! Ona je i sama potvrdila da je bila na saslušanju!

Ljupka Stević ponovo saslušana zbog ubistva počinjenog iz njenog oružja! Screenshoot/InstagramZločin zbog kog je Ljupka Stević saslušana je izvršen pištoljem koji je u pevačicinom vlasništvu, ali ona tvrdi da joj je isti ukraden pre nekoliko godina. Izvor priča:

"Nesreća se dogodila pre dve godine i ispostavilo se da je ta osoba usmrćena pištoljem koji se vodio na Ljupku. Kako policija nije imala sve dokaze, slučaj je vraćen na početak i ona je ponovo saslušana. Njoj se to uopšte nije dopalo, ali je otišla u stanicu. Tamo je nastao haos od prvog trenutka."

Sagovornik kaže da se Stevićeva neprimereno ponašala u plicijskoj stanici, što je ona sama i potvrdila:

"Tačno je to da sam bila neprijatna, ali kako bi vama bilo da vas saslušavaju za teško krivično delo. Uvek sam tu za organe reda, koje izuzetno poštujem. Ljudi samo rade svoj posao i to najbolje što mogu u cilju svih nas, ali, eto, desilo se da sam tog dana bila jako nervozna, i izvinjavam se zbog toga. Nemam nikakve veze sa ubistvom. To odgovorno tvrdim, a pištolj mi je ukraden još pre tri godine. Ja sam već tim povodom saslušana i pristala sam na poligraf, koji je pokazao da govorim istinu. Sada nisam želela to da uradim jer sam i tada doživela stres, nije nimalo prijatno odgovarati na takva pitanja."

Poznata je i po tome što se pohvalila ubijanjem u lovu, što su mnogi osudili. 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir


>