Region

Svet

Ogrlicu Cece Ražnatović za 3.000 evra kupio Ognjen Vranješ!

Ceca je početkom aprila učestvovala u humanitarnoj akciji tako što je na Instagramu objavila video u kojem je pozvala pratioce da pomognu u prikupljanju novčanih sredstava za mladića Nikolu Rabrenovića. Ovom momku potreban je novac za operaciju u Rusiji. Ogrlicu Cece Ražnatović za 3.000 evra kupio Ognjen Vranješ!

Ogrlicu Cece Ražnatović za 3.000 evra kupio Ognjen Vranješ! Screenshoot/Instagram
Ceca Ražnatović je odlučila da u humane svrhe napravi licitaciju i proda jednu svoju ogrlicu. Vrlo brzo su ponude počele da se nižu, pa je za nju dobila čak 3.000 evra! Ogrlicu je za toliku sumu pazario ni manje ni više nego fudbaler Ognjen Vranješ

Kako navodi dobro obavešteni izvor, Vranješ je odlučio da se u akciju uključi pod lažnim imenom i odmah ponudio 2000 evra, što je bilo više od ponude koja je bila aktuelna pre njegove, a takođe Ognjen je uplatio još dodatnih 1000 evra:

"Ognjen je mnogo dobar prijatelj mog druga, koji mi je u poverenju rekao da su obojica učestvovala u licitaciji za Cecinu ogrlicu, ali da je Vranješ ponudio najviše od svih. Fudbaler je želeo da pomogne, ali ne i da se o tome priča ili piše, zato je i svoju ponudu izneo sa lažnog profila. On Cecu izuzetno ceni i poštuje i bio je siguran da će novac otići u prave ruke, a ja sam smatrao da je to trebalo da se zna."

Ovim povodom Ceca Ražnatović se oglasila na društvenoj mreži Instagram i tom prilikom se zahvalila svima koji su učestvovali u ovoj akciji:

"Želela bih da se zahvalim svima koji su učestvovali u akciji da se Nikoli pomogne. Hvala svim ljudima koji su poslali bar po SMS, a posebno izdvajam osobu koja je želela da bude anonimna kada je u pitanju ova licitacija. Ogrlica je prodata za 3.000 evra, svaka čast i hvala puno. Takođe se zahvaljujem mom kolegi Slobodanu Radanoviću, koji je takođe učestvovao u akciji i dao 1.500 evra za minđuše. Biće uvek takvih, a ja sam raspoložena da pomognem."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir


>