Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Sve oči su bile uprte u njih! Žestoka svađa i nikad gore prozivke! (VIDEO)

Orila se "Zadruga 2" zbog ovo dvoje zadrugara. Sve oči su bile uprte u njih! Žestoka svađa i nikad gore prozivke između Lepog Miće i Marije Kulić. Spominjala su se i deca, porodica ali i prevare u braku.

Zadruga 2: Sve oči su bile uprte u njih! Žestoka svađa i nikad gore prozivke! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



U toku večeri dok je voditelj Milan Milošević vršio ,,pretres" svih dešavanja koja su intrigrala javnost protekle nedelje, pa je došlo je do žestokih rasprava u kojima su mnogi takmičari bili raskrinkani. U žestoku svađu ušli su Marija Kulić i Lepi Mića zbog sukoba mišljenja jer ova brani Aleksandru Subotić, a on Anu Korać. Pevač je vidno iznerviran skakao po stolu dok se sa njom raspravljao. Kulićeva je vikala:

"Mentore provaljen si. Ja sam ovde da tebe čitam i da vidim pokvarene ideje i maštu. Sram te bilo, rasturaš veze ovde. Sramoto jedna, brak štitiš, a sad si veridbu raskinuo tvojim pričama."

Lepi Mića je spremno i oštro dočekao:

"Ćuti ti, j*beš se sa Mladenom, a muža imaš i troje dece. Ma ti si mi kuvarica. Čula sam da se dobro j*beš. Pričali mi ljudi. Imaš ti dosta j*bača. Čuo sam da se zadovoljavaš sa konzervom od piva."

Iako su zadrugari navikli da od Miće čuju oštre kritike, ovoga puta bili su iznenađeni. Ipak ni Marija Kulić mu nije ostajala dužna:

"Hajde ćuti sedi, idi muvaj muškarce i devojčice. Svašta radiš, ovde si mi pošten. Kući te neće, samo te u rijaliti šalju... "

U nastavku pogledajte šta je Marija rekla za Zolu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>