Region

Svet

Saša Popović je podigao veliku prašinu jednom izjavom! Lepa Brena ga demantuje!

Po pisanju medija Saša Popović je podigao veliku prašinu jednom svojom izjavom! Lepa Brena ga sada demantuje! Naime, Popović je izjavio da je pevačicu izvukao iz bede.

Saša Popović je podigao veliku prašinu jednom izjavom! Lepa Brena ga demantuje! Screenshoot/InstagramSaša Popović je istakao kako je pre ulaska u njegovu grupu pevačica pevala za “sto dindži”, vozila raspadnut auto i u Beograd došla sa koferom koji je bio vezan kanapom.

Lepa Brena je njegove navode demantovala:

"Naravno da nije tačno to što je Saša rekao. Sale hoće da napravi šou i cirkus da bi to bilo zanimljivo i interesantno u emisiji, ali kada bih ja htela da uzvratim udarac, to bi izgledalo još mnogo gore. Neću da ga maltretiram. Možda kada bismo radili neki šou-program pa da budemo drski i bezobrazni jedno prema drugom u cilju posla, ali ovako ne želim."

Ipak, otkrila je da, u vreme kada je trebalo da postane pevačica “Slatkog greha”, Saša Popović nije odavao utisak ozbiljnog frontmena grupe:

"U to vreme sam studirala već šest meseci, a onda je došao Saša da me pita da budem deo grupe. Kada ga je moj otac video, Sale je imao 45 kilograma sa krevetom i onu palačinku od kravate oko vrata i neko odelo je nosio. Tati to nije delovalo ozbiljno. Bilo mu je neozbiljno da radim u nekom takvom bendu, tako da nije verovao u to i jedva mi je dozvolio da odem i radim sa ‘Slatkim grehom’. To je bilo zato što mu Sale nije odavao neki ozbiljan utisak, a ja sam bila srećna što ga nije izbacio iz kuće."

Sukob između dvoje najbližih saradnika počeo je kada je Brena bila gost “Grand specijala”. Postavljeno joj je pitanje kojoj grupi su pripadali Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović, a pevačica je dala tačan odgovor – “Divlje jagode”.

"Brena da ovo nije znala, bila bi izbačena iz emisije ovoga trenutka. Brena je bila rokerka. Sećam kad smo izgubili pevačicu ’78. godine, ja pitam je l’ ima neka pevačica tamo u Brčkom da je zameni? Kažu mi ima jedna rokerka! A Brena ko Dženis Džoplin, kad se pojavila ovakva ispred mene” - rekao je Popović i počeo da pokazuje rukama Breninu visinu i njegovu.

Lepa Brena je dodala:

"Od tebe uopšte nije teško biti veći, viši ni deblji. Ja sam tada imala 84 kilograma, a ti si imao 54."

Saša je zadirkivao:

"Jeste, ali znaš koja je bila razlika? U ono vreme kada ja stanem na novčanik bio sam mnogo viši od tebe, da znaš. Ja sam odlično zarađivao, pevao, svirao, vodio ‘Slatki greh’ u ono vreme, a ti si pevala na igrankama za sto dindži."

Brena mu je odgovorila:

"Nisam… nije tačno! Moj tata je tada imao platu 200.000, a ja sam zarađivala nedeljno po 300.000 dinara. Čisto da znaš. Ali sam otišla da studiram."

Ipak Saša se tu nije zaustavio:

"Ti zarađivala 300.000? Hej, kad je došla u ‘Slatki greh’ sa nekim raspalim automobilom i nekim koferom koji je bio zavezan kanapom. Dođe i ja joj kažem: ‘Dobro, Breno, treba da nastupaš, idi da kupiš neku garderobu’, a ona kaže: ‘Nemam para’, a kao zarađivala 300.000 nedeljno… Koga ti varaš?"

Slušao je on ili ne Brena je rekla svoje:

"Ne varam nikoga. Pevala sam u Brčkom i zarađivala nedeljno 300.000 dinarana, a onda sam upisala fakultet."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Story

Povezane vesti:


>