Zvezde Granda

Parovi

Zvezde Granda: Jelena Karleuša ponovo u suzama! (VIDEO)

Jelena Karleuša nakon porodične tragedije vratila se poslovnim obavezama i obavlja ih poput pravog profesionalca. Međutim, mnogo joj je teže da prikriva emocije, pa je na snimanju emisije "Zvezde Granda" nosila naočare za sunce ili ne. Ponovo u suzama!

Zvezde Granda: Jelena Karleuša ponovo u suzama! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Kada je čula kako je kandidatkinja "Zvezda Granda" Ivana Bogićević izvela njenu pesmu "Moj dragi", umalo nije zaplakala pred svima:

"Bravo mila, bravo."

Devojka je na sceni ZG dala svoj maksimum, po izvedbi poručila da radi i na svom fizičkom izgledu koliko i na pevanju, a pred odlazak u 4. krug takmičenja sa maksimalnih pet glasova koliko je dobila od žirija, Jelena Karleuša odlučila je da joj se obrati:

"Moram da ti kažem, jako si seksi. Ja sam vrlo slična Saši kritikama, ali ti... ima nešto magično u ribama koje imaju višak kilograma. A to je da su po difoltu vatrene. Da li ste videli neku bucku koja nije vatrena na sceni? Ja kažem, kako pevaš - takva si i u seksu. Ti mora da si ono... vatra, vatra! Gledaj, toliko je emotivno, toliko si ti lepa, lepa devojka, lepa žena, divna ti je kosa, te kilograme nosiš sa takvom fotom.... Ti kilogrami nemaju veze! Ti ako imaš u sebi ono nešto ti možeš da imaš svakog frajera."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>