Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Evo koje tri takmičarke idu na saslušanje!

Rijaliti "Zadruga 2" bliži se finalu, a evo koje tri takmičarke idu na saslušanje zbog hapšenja balkanskog makroa Mihajla Maksimovića. Jedna je već sve priznala pred kamerama.

Zadruga 2: Evo koje tri takmičarke idu na saslušanje! Screenshoot/Youtube



Ana Korać, Sanja Stanković i Mina Vrbaški biće izvedene iz "Zadruge" i saslušane u policiji zbog afere "elitna prostitucija" i hapšenja najvećeg balkanskog makroa Mihajla Maksimovića! Ovaj Šapčanin je nedavno priveden na beogradskom aerodromu zbog sumnje da je organizovao lanac prostitucije i trgovine ljudima. S obzirom na to da su starlete pomenule upravo Maksimovića dok su se u "Zadruzi" svađale oko toga koja od njih uzima novac za seks, policija je odlučila da ih ispita šta sve znaju o njemu.


"Stanija Dobrojević je aludirala na to da je Maksimović podvodio Sanju Stanković. Tokom jedne u nizu svađa rekla joj je: "Bila si uhapšena zbog prostitucije. Pozdravio te Mihajlo"! Policija treba da utvrdi šta je od ovoga istina, a šta su rijaliti prozivke" - kaže naš izvor upućen u istragu i otkriva šta je sve pronađeno kod uhapšenog makroa:

"Mihajlu su zaplenjena dva računara i mobilni telefon, sa evidencijom devojaka koje su radile za njega. Na toj listi ima i šest poznatih učesnica rijalitija. Za sada je samo poznato da će zbog ovog slučaja Ana, Sanja i Mina najverovatnije biti izvedene iz "Zadruge" na saslušanje."

Nadležni organi nameravaju da uz pomoć starleta otkriju kome je sve kralj elitne prostitucije, kako zovu Maksimovića, bio makro.

"Svakog dana neko od takmičara "Zadruge" tvrdi da ima dokaze kako se Ana, Sanja i Mina prostituišu. Vrbaški je čak priznala da je kao maloletna uzimala pare za seks. U vreme dok je primala klijente u stanu na Vračaru, živela je sa Koraćevom. Kad je reč o Stankovićevoj, Zorica Marković i Marko Miljković tvrde da su je videli u "katalogu" makroa" - podseća naš sagovornik.

Otkriven cenovnik

Uhapšeni Šapčanin podvodio je oko 20 devojaka, a među njima su navodno bile i starleta Mimi Oro i "Plejbojeva" zečica Božana Vujović. U Mihajlovom laptopu pronađen je i spisak od 300 klijenata, među kojima ima mnogo poznatih ličnosti - najviše košarkaša, ali i pevača, biznismena i političara. Pored toga, u računaru je čuvao i cenovnik. Mušterije su plaćale od 150 do 350 evra za sat vremena seksa sa starletom, dok je odlazak devojke u inostranstvo koštao oko 1.000 evra.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>