Region

Svet

Nastavak akcije za pomoć Aleksandri Mitrović

Aleksandra Mitrović je u Plesu sa zvezdama pokušala da osvoji prvo mesto i tako obezbedi novac za operaciju koja joj je preko potrebna. Nažalost, Aleksandra nije pobedila, ali jedna ekipa ljudi pokušava da joj pomogne da sakupi ostatak novca.

Nastavak akcije za pomoć Aleksandri Mitrović



Bane Djokić za naš portal priča o celoj organizaciji i načinu na koji pokušavaju da sakupe sredstva.

"Tekstopisci iz Zlatnog Četverca Jelena Gacin, Tamara, Dragana Maričić i Martin Josić  pozvali su nas na temu humanitarne pesme. Odmah sam se odazvao u tom slučaju želim da pomognem svima, u studiju smo se našli Zejna Murkić iz grupe Luna, Aca Randjelović iz Zvezda Granda, Nevena Ćevap i Bane Djokić."


Aleksandra Mitrovic

"Pročitali smo tekst pesme pod imenom NE DAJ SE MALA koja je namenjena Aleksandri Mitrović kojoj su otkazali bubrezi. Znali smo odmah o kome je reč, devojka je bila u poslednjem serijalu Plesom do snova i nije uspela da osvoji mesto za koje se borila kako bi prikupila dovoljno novca..."

"Uradili smo pesmu i kad je totalno sve bilo gotovo pozvali smo je u Pink studio, emisija jutarnji program kod Vlade. Pripremili joj iznenadjenje koje je rasplakalo jer ni sama nije očekivala ovako nešto - bila je oduševljena našim gestom..."

"Gostovali smo u još mnogobrojnim televiziskim emisijama i apelovali ljudima da pomognu našoj Aleksandri koja je puna života, jako inteligentna i pametna osoba."

"Prikupila je 40 000 evra a treba još 60 000 kako bi otišla na transplataciju. Bilo bi lepo kad bi svi koji mogu da pomognu sa estrade i učine srećnom našu Aleksandru Mitrović."

"NOVAC MOŽETE UPLATITI NA ŽIRO RAČUN BR: 908-16001-87 devizni racun (sa pozivom na br RS35-160-5130200038753-77) dinarski račun 160-5130200038753-77 (sa pozivom na br 51-102-0000356/8) BANCA INTESA."

"Inače ovim gestom na poklon smo dobili duetsku pesmu Nevena Cevap i ja koja ce se emitovati na KC::N televiziji" - kaže Bane Djokić.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>