Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Oglasio se Kristijan Golubović! Ako opet pobediš duguješ mi pola! (VIDEO)

Ceo region pratio je rijaliti ,,Farma" kada su kao par veliku pažnju privukli Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović. Zbog njihovog odnosa podigla se velika prašina, a javnosti je poznato i da su njih dvoje žestoko zaratili zbog prve nagrade.  Oglasio se Kristijan Golubović u rijalitiju "Zadruga 2" Ako opet pobediš duguješ mi pola!

Zadruga 2: Oglasio se Kristijan Golubović! Ako opet pobediš duguješ mi pola! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeDobrojevićeva ga, povrh svega često pominje u ovom najgledanijem rijalitiju, a Marko Petrući došao je na ideju da se u emisiji radija ,,Amnezija" oglasi u njegovo ime i nasmeje svoje cimere:

"Ja ne znam da li si ti bila drogirana ili pijana i da li si ti normalna?! Očekivali smo da ćeš osim kafe još nešto znati da skuvaš! Vidim da ti falim kao tandem za šou. Kad me nema, ne znaš gde ti je mesto, nego moraš kao turistički vodič da šetaš pevače! Izdrži još malo, čeka te napolju još hiljadu lepih stvari! Organizovao sam armiju glasača za glasanje, tako da, ako opet pobediš dođeš mi pola! Pozdrav za sve zadrugare, možda se vidimo uskoro."

Stanija je vikala:

"Pa, ovo je stvarno Kristijan!"

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>