Svet

Region

Reper ubijen u Los Anđelesu! Ubica prišao, ispalio ka njemu kišu metaka i pobegao!

Američki reper ubijen u Los Anđelesu! Ubica mu prišao, ispalio ka njemu kišu metaka i pobegao automobilom koji je vozila neidentifikovana ženska osoba. Ova vest je pogodila i svetski pop divu Rijanu.

Reper ubijen u Los Anđelesu! Ubica prišao, ispalio ka njemu kišu metaka i pobegao! Screenshoot/InstagramAmerički rep muzičar Nipsi Hasl, rođen kao Ermijas Esgedom, ubijen je u Los Anđelesu, preneli su američki mediji.

33-godišnjak je upucan u nedelju uveče, nedaleko od sedišta njegove kompanije Maraton stor, a pored njega ranjene su još dve osobe. Iz policije je rečeno medijima da se traga za muškarcem u dvadesetim godinama, za koga se sumnja da je prišao Esgedomu i otvorio vatru, a potom pobegao u automobilu kojim je upravljala neidentifikovana ženska osoba.Nezvanični izvori su preneli da se radi o obračunu kriminalnih bandi i dodaje se da je Esgedom bio povezan sa Kripsima. Ova vest je pogodila i svetski pop divu Rijanu, koja je na svom Tviteru napisla:

"Ovo nema nikakvog smisla. Potresena sam zbog ovoga! Dragi Bože, neka njegova duša počiva u miru... Žao mi je što ti se to dogodilo".

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>