Pinkove Zvezde

Parovi

Pinkove zvezde: Ja nisam odrasla da bih bila žrtva, nego borac! (VIDEO)

Nakon Anđelinog nastupa u emisiji "Pinkove zvezde", Dušica Jakovljević zapušila usta Kiji Kockar! Ja nisam odrasla da bih bila žrtva, nego borac!

Pinkove zvezde: Ja nisam odrasla da bih bila žrtva, nego borac! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Poslednji nastup u drugoj emisije nove sezone "Pinkovih zvezda" u kojoj su svi talenti u igri, imala je Anđela Ostojić iz Bogatića. Ona se pevanjem bavi poslednje četiri godine, a za večeras je pripremila narodnu numeru koja potiče sa severa Makedonije.

Žiri je tokom Anđelinog nastupa primetio da je ona sve vreme bila skoncentrisana na svoje pevanje, kao i da se nije nijednom nasmejala. Dok su iznosili svoje komentare i stavove, došlo je do manje svađe između voditeljke Dušice Jakovljević i pevačice Kristine Kockar. Kija je prokomentarisala, a Žika Todorović se složio sa njom:

"Hipnotisala si me svojim očima. Imaš telenovela lepotu, one su sve prelepe u serijama, i imaš prelepi vokal. Izgledaš kao Rubi! Moja zamerka je samo na tvoje pevanje što nisi više pevala, nego je bilo više muzike, a imaš lep glas. Na osnovu toga što sam čula imaš prelepi glas."

Dušica je počla da govori alio ju je Kija Kockar prekinula:

"Slažem se sa svim, osim za ovo za serije. I pre nego što Kristina počne da se žali da smo ponovo svi protiv nje..."

"Meni su rekli da ja moram da prekidam Dušicu. Tako su mi rekli."

"Ja nisam odrasla da bih bila žrtva, nego borac" - odbrusila je Dušica Kiji i rekla Anđeli da jedva čeka ponovo da je vidi u "Pinkovim zvezdama".

Anđela je dobila svih pet glasova, što znači da čemo i nju gledati u daljem toku takmičenja "Pinkove zvezde". U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>