Parovi

Farma

Milijana i Milojko u Parove ušli jer im treba novac za vantelesnu oplodnju!

Trenutno najkontroverzniji par u Srbiji po svaku cenu želi da se ostvari u najvažnijoj životnoj ulozi, pa su odlučili da se podvrgnu veštačkoj oplodnji. Milijana i Milojko u Parove ušli jer im treba novac za vantelesnu oplodnju!

Milijana i Milojko u Parove ušli jer im treba novac za vantelesnu oplodnju! Screenshoot/Instagram



Ovu informaciju je za Kurir potvrdila Milijanina drugarica, ona kaže:

"Milijana i Milojko bi najviše voleli da postanu roditelji. Nije da nisu pokušavali, ali im se nije dalo, pa su odlučili da to probaju veštačkim putem. On toliko voli moju drugaricu da bi joj sve želje ispunio. Pa zbog nje je i pristao da uđe u rijaliti i da zarade novac koji će iskoristiti da plate veštačku oplodnju. Jednom prilikom se našalio i rekao kako ne bi voleo da ode na onaj svet a da Milijana nema dete s njim."

Otkriva i da je Milojko već išao kod lekara da se raspita i da testira spermatozoide:

"Ne voli on o tome baš da priča jer mu se udara na muškost, ali istina je da je posetio doktora i testirao se da prekontroliše koliko ima aktivnih spermatozoida. Rezultati mu se nisu baš dopali. Inače, njih dvoje imaju redovno seks, i biće ga i u "Parovima", u to sam sigurna. Sad, ako im se posreći, možda i bebu uspeju da naprave baš tamo. Ali, to je velika slučajnost, pa ako ne dođe do toga, otići će da rade vantelesnu. Novac sigurno neće trošiti ni na šta drugo, a honorar im je ozbiljan. Pogodili su ozbiljan iznos, a ne žale da ga potroše samo da bi imali zajedničko potomstvo. E sad, šta će na to reći njegova deca i njena porodica, ne znam. Mnogi veruju da će pokušati to da spreče jer niko ih, sem njene babe, ne podržava."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>