Zadruga

Parovi

Produkcija uvodi u rijaliti Zadrugu 2, još jednog Đoganija sa ljubavnicom i dve supruge?!

Rijaliti "Zadruga" svakodnevno pravi šou program koji gledaoci sa nestrpljenjem prate preko malih ekrana. Kako žele da odu korak dalje oni su spremni na novi potez. Produkcija uvodi u rijaliti "Zadrugu 2", još jednog Đoganija sa ljubavnicom i dve supruge?! 

Produkcija uvodi u rijaliti Zadrugu 2, još jednog Đoganija sa ljubavnicom i dve supruge?! Screenshoot/Youtube



Kako portal "Alo.rs" saznaje od izvora bliskog produkciji, Željko Mitrović želi da napravi ključni potez. Kako su Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3 i Dina Galorini napustili "Parove", on ih sada želi u svom ružičastom jatu. Prvenstveno zbog toga što se njih dvoje povezuju kao kontroverzni par, a sa druge strane njemu je stric Gagi Đogani, te će biti zanimljivo gledati njega i Lunu zajedno u rijalitiju. Izvor tvrdi:

"Željko je spreman da im ponudi dobre uslove u rijalitiju. Interesantna mu je ta priča koja se dešava između njih dvoje i njihove navodne preljube koja se dogodila tokom drugog rijalitija. Takođe je primamljivu ponudu uputio Bakijevoj sadašnjoj ženi Bojani sa kojom ima sina Manuela, kao i bivšoj ženi Ivani sa kojom Đogani ima ćerku Anđelu. Interesantno je da njegova bivša žena podržava navodnu vezu sa Dinom, dok naravno sadašnja supruga to sve osporava. Ovu takoreći "četvorku" bilo bi zanimljivo posmatrati kraj malih ekrana, te će sa sigurnošću naći svoje mesto u "Zadruzi."

Podsetimo, Baki i Dina ugovorm su vezani za rijaliti program "Parovi" u kojem su učestvovali do pre manje od mesec dana. Galorinijeva je zbog lošeg zdravstvenog stanja izašla iz vile na lečenje, dok je Baki zbog raznih okolnosti koje su mu se dogodilo u privatnom životu morao da napusti istoimeni rijaliti.

Da li će se ipak ovaj kontroverzni par vratiti u "Parove" ili će njihova nova stanica biti "Zadruga", ostaje da vidimo.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo

Povezane vesti:


>