Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Mikijev otac žestoko opleo po Suzani! Ni Nadeždu nije poštedeo!

Mirko Đuričić, otac Mikija Đuričića, prokomentarisao je odnos njegovog sina i Suzane Perović u rijalitiju "Zadruga 2". Mikijev otac žestoko opleo po Suzani, a ni Nadeždu nije poštedeo! Pokajao se što je uopšte pustio u kuću!

Zadruga 2: Mikijev otac žestoko opleo po Suzani! Ni Nadeždu nije poštedeo! Svet Plus /Instagram



Mirko je istakao da misli da Miki sve glumi, da je skrenuo s pameti, pa i da je u njega razočaran. Mirko kaže da ne razume šta će mu Suzana:

"To je jedna matorka koja ne zna da li je udata ili razvedena, da li ima muža ili ga nema. Nikad mi se nije dopala, i ne vidim zašto je uopšte pušta blizu sebe. Zna se gde je takvim ženama mesto! Ili da kuvaju ručak, peru sudove ili da čiste tamo ispod stoke, a ne da se svađaju ili ljubakaju sa mojim sinom."

 Rebeka je takođe gledala gde je kamera, da bi bila blizu Mikija tvrdi Mirko:

"Čekala je da joj nešto spremi da jede, da nahrani guzicu, a onda ga pljuje i ogovara na sve strane. Ne daj bože da mi jedna takva dođe u kuću! Pa ni Nadežda nije ništa bolja. Nju sam pustio u kuću, ali nije trebalo nakon što sam čuo da se je.ala sa 120 muškaraca, što je Miki potvrdio u rijalitiju. Pošto priča onakve laži o mom sinu, nikad više prag moje kuće preći neće. Sve što je sa Mikijem uradila, uradila je samo zbog para, to je bio glavni pokretač, nikakva ljubav, samo pare."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Svet

Povezane vesti:


>