Region

Svet

Milena Ćeranić i Vuk Mob se nisu podnosili! Umišljena kravetina i narkoman! (VIDEO)

Konačno priznali da li su u emotivnoj vezi. Milena Ćeranić i Vuk Mob se nisu podnosili! On je o njoj mislio da je umišljena kravetina, a ona o njemu da je narkoman!

Milena Ćeranić i Vuk Mob se nisu podnosili! Umišljena kravetina i narkoman! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeDomaću javnost iznenadile su fotografije i snimci na kojima pevačica Milena Ćeranić i reper Vuk Mob razmenjunju nežnosti, čime su oni i obelodanili vezu krajem prošle godine. Međutim, ubrzo je u medijima osvanula vest da su raskinuli, i to zbog navodne pevačicine posesivnosti. Milenu Ćeranić, koju su gledaoci jedva prepoznali budući da se u emisiji ''Amidži šou'' pojavila sa crvenom perikom, i Vuka Moba na samom početku Ognjen Amidžić je upitao da li su i dalje u emotivnoj vezi:

"Nismo u vezi. Mi smo se upoznali u ovoj emisiji. Žarkonski rečeno, mrzeli smo se. Nismo imali jedno o drugom lepo mišljenje."

Vuk Mob je zatim šokirao sve svojom izjavom:

"Ona je mislila da sam ja narkoman, a ja da je ona umišljena kravetina. Onda smo se upoznali, seli smo, pričali smo i skontali da to nije tako."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>