Region

Svet

Jelena Karleuša: Od neizmerne boli, utroba joj se kidala, pa je počela da čupa kosu sa glave!

Jelena Karleuša odbija hranu, vodu i pomoć psihijatra, a ovo je prava istina o šišanju kose! Od neizmerne boli, utroba joj se kidala, pa je počela da čupa kosu sa glave!

Jelena Karleuša: Od neizmerne boli, utroba joj se kidala, pa je počela da čupa kosu sa glave! Screenshoot/InstagramJelena Karleuša je u teškom psihičkom stanju od kada joj je majka Divna umrla. Njeni prijatelji se ne odvajaju od nje i na sve načine se trude da joj pomognu, ali ona odbija svaku vrstu pomoći, saznaje „Alo!“. Izvor navodi:

" Jelena ne želi pomoć psihijatra, iako smo pokušali na sve načine da je ubedimo da ode. Ne želi ni sa kim da razgovara i odbija da jede, da pije... Uzima samo lekove za smirenje kada je tuga slomi i suze presuše."

Kada je Jelena došla iz Austrije i saznala da joj je majka umrla, nije mogla da se nosi sa bolom koji je osećala, pa je samoj sebi odsekla kosu:

"U tom momentu imala je svoju kosu, ali i nadogradnju. Od neizmerne boli koju je osećala, utroba joj se kidala, pa je počela da čupa kosu s glave. Na kraju je uzela makaze i odsekla je skroz. Posle je došla Jelenina frizerka kako bi popravila i koliko toliko joj oblikovala frizuru."

Najveći problem je, kako kažu pevačicini prijatelji, to što ne mogu da dopru do nje:

"Jelena je zaćutala. Samo gleda u jednu tačku, plače, doziva majku i to je sve. Nas, njene prijatelje, ne vidi. Na telefon se ne javlja, ne čita poruke... Teško nam je da je gledamo u tom stanju jer to nije ona naša Jelena koja je bila jaka za sve nas. Do poslednjeg dana bila je jaka i za majku. Nije dozvoljavala da iko zna da je Divna bolesna. Kada bi je neko pitao: „Kako je Divna?“, uvek je odgovarala sa optimizmom: „Odlično“. I zaista je verovala da ide nabolje. I kada bi Divni pozlilo, ona bi joj pritekla u pomoć. Sve što je bilo potrebno da se uradi - uradila bi, a onda bi se doterala, napravila frizuru i išla među ljude. Bilo da je to snimanje „Grand emisija“, ili njena gostovanja... Niko na njoj nikada nije mogao da vidi da ima neki problem. I tako je bilo čitavog života. Jelena je oduvek bila lavica."

On kaže da je ovakvu nikada nije video i plaši se da bi ova tuga mogla potpuno da ju je slomi i uzme pod svoje:

"Jelena je uvek podizala ljude oko sebe i rešavala tuđe probleme, borila se za ljudska i manjinska prava, branila slabije... Sada je ona ta kojoj je pomoć neophodna, a ne želi je. Potpuno se predala bolu i ne znamo kako će se to završiti na kraju. Da je bar Duško tu, pored nje, bilo bi lakše. Ovako, on je u Kini, Divna pod zemljom, a Jelena gubi tlo pod nogama."

Jelenine ćerke Atina i Nika navodno su i dalje u Zrenjaninu kod tetke i bake, Duškove majke. Pevačica trenutno nije u stanju da se o njima stara, a ne želi da je vide u ovakvom stanju. Jelenina tetka Danijela, a Divnina rođena sestra, takođe nije u stanju da o njima brine, bar dok se sve ne slegne.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>