Region

Svet

Preminuo glumac Luk Peri, Dilan iz serije Beverli Hils!

Preminuo glumac Luk Peri, Dilan iz serije "Beverli Hils"! On je 27. februara hitno odvezen u bolnicu nakon što u svom domu doživeo moždani udar.

Preminuo glumac Luk Peri, Dilan iz serije Beverli Hils! Screenshoot/InstagramGlumac Luk Peri, koji se proslavio igrajući lik Dilana u seriji "Beverli Hils", preminuo je u 53. godini života. On je 27. februara hitno odvezen u bolnicu nakon što u svom domu doživeo moždani udar.

Kako prenose inostrani mediji, Luk je preminuo u ponedeljak ujutru , 4 marta u bolnici Sent Dzozef u Burbenku. Prema izjavi predstavnika za medije pokojnog glumca, Peri je bio okružen svojom decom, sinom Džekom i ćerkom Sofi, verenicom Vendi Medison Bauer, bivšom ženom Mini Šarp, majkom En Benet, očuhom Stivom Benetom, bratom Tomom Perijem, sestrom Ejmi Koder.

Podsetimo, Luk je najzapaženiji ostao po ulozi buntovnog Dilana ali je, ubeđen da je spreman za ozbiljnije uloge, 1995. napustio "Beverli Hils" i okušao se u drugim projektima. Međutim, to nije slavno prošlo, i 1998. se vratio u postavu serije i ostao do kraja njenog emitovanja 2000. godine.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>