Region

Svet

Suprug pevačice Nade Topčagić je neutešan posle saznanja da je Divna preminula!

Vest da je preminula Divna Karleuša šokirala je i Zlatka Đorđevića, Divninog dugogodišnjeg kolegu. Suprug pevačice Nade Topčagić je neutešan posle saznanja da je nekadašnja radio-voditeljka napustila ovaj svet.

Suprug pevačice Nade Topčagić je neutešan posle saznanja da je Divna preminula! Screenshoot/InstagramMuž Nade Topčagić očajan zbog Divnine smrti, otkrio kad su se poslednji put čuli:

"Pre sat vremena sam saznao da nas je Divna napustila i još ne mogu da dođem sebi. Mi smo godinama radili zajedno na Radio Beogradu, bili smo kao najrođeniji. Poslednji put smo se čuli kad sam ja imao tešku upalu pluća, ona me zvala i tešila me: "Zlaki, nemoj ništa da se plašiš, nije to ništa strašno. Moraš da uradiš bronhoskopiju, ali u totalnoj anesteziji"... Zaista sam mislio da je pobedila opaku bolest. Divna je bila dobar čovek i drugar. Sa njom je čovek mogao da razgovara i ozbiljno i da se proveseli u kafani. Družila se često ranije sa Nadom i sa mnom, često smo umeli da se zajedno proveselimo."

Divna Karleuša preminula je u nedelju, 3. marta, u 61. godini života. Jelena je najtužniju vest saznala u nedelju, nakon što se vratila sa nastupa u Austriji.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>