Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Vladimir Tomović nasamario produkciju! (VIDEO)

Tomović i Stanija čuli su se sinoć, ali je razgovor trajao svega nekoliko sekundi, a iza svega stoji, kako Vlada kaže, njegova prevara. Vladimir Tomović nasamario produkciju rijalitija "Zadruga 2".

Zadruga 2: Vladimir Tomović nasamario produkciju! (VIDEO) Screenshoot/InstagramStanija Dobrojević sinoć je, posle mesec dana boravka u Zadruzi, dobila od Velikog šefa pravo na video poziv, a čula se sa svojim dečkom Vladimirom Tomovićem. Iako je poziv bio manje-više neuspešan s obzirom na to da je nekoliko puta bio prekinut, pa je Stanija pobesnela, Vladimir je ipak na samom početku uspeo da kaže Staniji da je voli. Osim toga, rekao joj je kako treba da se kloni Baneta, i to je bilo sve što je Dobrojevićeva dobila od njega, zbog čega je posle plakala i obraćala mu se putem kamere.

Budući da nikome nije bilo jasno šta se desilo, Vladimir se nekoliko sati kasnije oglasio na Instagramu, kao što to uvek i čini. Objasnio je i kako je došlo do poziva sa Stanijom, a na kraju je zbog njegove tvrdnje ispalo da je želeo da nasamari produkciju, kojoj je navodno rekao da želi da se čuje sa njom da bi joj saopštio da raskidaju.

"Zvao sam i rekao da raskidamo, da bi  mi dali poziv i da bih joj rekao da je volim. Nisam dobio priliku da joj pošaljem poklon za Dan Zaljubljenih, nisu joj pustili klip. Jedini način da je čujem bila je ova prevara. Osudite me sada svi. Slobodno! Nela to bude moj jedini greh. Greh jer volim!"

Stanija se nakon svega putem kamere obratila Vladimiru:

"Ne mogu da lupam glavom šta je razlog, žao mi je što sam uopšte prihvatila poziv večeras, jer sa tobom Vladimire ne može da se priča, niti preko poruka, samo uživo. Samo zračiš i mračiš, najviše sam besna na samu sebe, jer sam trebala još ranije da znam da ne možeš ti sa ovakvim stvarima da se nosiš. Ne znam šta da mislim, kao volim te, ali ultimatumi, levo, desno... Ti si klasični folirant i da tvoje "volim te" i sve što si pričao okači mačku o rep! Neću te spominjati više ovde, neću te komentarisati, ne želim nijedno pitanje u vezi sa tobom, ne želim više da te čujem, ni da te vidim. Nisi bio tu, gledao si me, dok se svađam sa Zoricom, rebekama, Ljubama, o teškim temmama, lepili su mi etikete razne, a tebi je problem bio Čolak! Žao mi je što sam bilo šta petljala sa tobom, nisi ti tog kalibra da se nosiš sa ovakvom devojkom. Junačino crnogorska, m*donja veliki, j*bo te Bane Čolak."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>