Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Sve se treslo! Miljan i Zola ponovo u spoljnom toaletu!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola završili su pred zoru ponovo u strasnoj akciji u tuš kabini koja se nalazi u spoljnom toaletu rijalitija "Zadruga 2". Sve se treslo, a njeni uzdasi su odjekivali.

Zadruga 2: Sve se treslo! Miljan i Zola ponovo u spoljnom toaletu! Screenshoot/Pink.rsStrasti nakon uzbudljive žurke su se dodatno uzburkale. Miljana i njen verenik su tokom nezaboravnog provoda u Beloj kući imali male nesuglasice, ali jutro uvek izgladi situaciju. Prema molbi njene majke, Marije Kulić da to ne rade više transparentno i javno, kao i da nema potrebe da ceo svet zna kada njena ćerka ima odnose sa verenikom, Miljana i Zola sve češće imaju odnose u tuš kabini.

Ovog jutra oni su bili posebno raspoloženi pa su dodiri tela samo odjekivali kupatilom. Miljana je u nekoliko trenutaka ispustila glasne tonove pa je sasvim jasno da je još jedan strastveni intimni odnos iza njih. Nakon što su završili intiman čin, Miljana je izašla obučena iz tuš kabine, ozarenog lica, tako da je sigurno da je uživala tokom akcije iza zavese.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs


>