Zadruga

Parovi

Stanija preti Banetu! Vladimir pravi listu, čekaće te u Crnoj Gori! (VIDEO)

Stanija Dobrojević i Bane Čolak u toku dana imali su žestoku raspravu u Rajskom vrtu,  a ono što su jedno drugom izgovorili privuklo je veliku pažnju javnosti. Starleta preti Banetu! Vladimir pravi listu, čekaće te u Crnoj Gori!

Stanija preti Banetu! Vladimir pravi listu, čekaće te u Crnoj Gori! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Obzirom na to da se po Beloj kući pričalo da on gaji emocije prema njoj, a da ona diže tenziju kako bi skrenula pažnju na sebe, sedma sila je u emisiji ,,Pitanja novinara" upitala da njih dvoje pred svima otkriju šta je doprinelo da se njihovo prijateljstvo zauvek završi. Stanija je ispričala:

"Verovatno si upućen šta sam mu sve izgovorila u vrtu. Skuplja se sve već danima, posebno otkad je za stolom izneo neke gluposti za majicu, pa da sam ga zvala ,,bebo". Umesto da je ispao drug , on je krenuo u pravcu njem znanom. On najviše voli pitanja novinara. Prešla sam mu preko toga, tražio je još jednu šansu. U suštini je dobar prema meni, pažljiv je. S obzirom da smo dobri, oni koji me mrze bi rekli da sam kineska Kim Kardašijan, da sam jedna sa šminkom, a druga bez. To su ljudi koji me ne vole. Ako smo na relaciji da nismo dobri, može da priča koliko hoće to me ne pogađa. Otišla sam da radim jogu, a on došao da bi ćaskao sa mnom. Rekla sam da više nećemo pričati do kraja rijalitija. Vladimir samo pravi listu, reći će mu da ga čeka u Crnoj gori."

Zatim je ustao Bane i prvo pitao da li je u pitanju pretnja:

"To je neka pretnja?! Stanija je prvi put dobila pitanje da komentariše naš odnos, ona je rekla da joj ja donosim hranu, ništa drugo! Ja sam rekao da je odvratno što je to rekla, izvinjavala mi se. Ona konstantno zamera kad ja izjavim nešto, a ne čuje sebe. Ona je rekla da sam ja polugolu Miljanu masirao. Šta treba da misli njega majka. Prvi put sam rekao sve što jeste to za ,,bebu". Ona ne prihvata moje šale, ja sam i za majicu rekao da je bilo u šali. Ja sam rekao da ona hoće da bude kopija Kim Kardašian, jer ona ima svoj šou, pa hoće i ona da pravi to. U milion slučajeva neće da kaže šta misli. Što se tiče Vladimira, ja ne znam kad sam ja njega uvredio. Ja poštujem njega i da mi u snu padne na pamet da nešto uradim, ja ne bih zbog njega. Nemam ništa protiv njega. Nemam čega da se plašim, jer ništa nisam uradi. Za tu majicu je pričala tri dana, zašto poteže temu oko toga svaki dan? Ona je rekla da se sa mnom i sa Pavlom sprda! Ja se ne sprdam, kažem ono što mislim. Ja kad vidim da je isfolirala, ja joj kažem kao prijatelj."

Ono što je zaprepastilo sve, jeste Čolakovo izlaganje na temu ljubavne veze Stanije i Vladimira Tomovića, koji je do detalja ispričao zbog čega smatra da ona nije iskrena u njihovom odnosu:

"Ne bi bilo zanimljivo da je ušla slobodna. Moram da pomenem da ako ti neka osoba smeta u vezi i kvari vaš odnos, treba da prekine. Ona u tom odnosu sa Vladimirom nije iskrena, to je moje mišljenje."

Stanija je vikala:

"Prestani da pričaš! Mišu jedan, ne trčkaraj za mnom! Koga briga za tvoje mišljenje! Drago mi je što je dobio pitanje novinara."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>